65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til St. Croix

St. Croix er den største af de blandt øerne i Dansk Vestindien og blev i 1493 opdaget af den verdensberømte Christoffer Columbus. På St. Croix findes de fleste reminiscenser fra den danske kolonitid.

 

Christiansted

Christiansted er hovedstaden hvor det gamle gule fort, Christiansværn, vogter over byen for at beskytte mod pirater og andre uvelkomne gæster. Christiansted er charmerende med sine gamle restaurerede bygninger og de mange historiske attraktioner.

Små butikker i gamle danske butiks-arkader giver øen en særlig charme, mens små caféer og hyggelige restauranter er med til at skabe en autentisk stemning.

 

Landskabet, strandene og Buck Island

Landskabet på St. Croix er generelt fladt. Den den frodige og varierende regnskov strækker sig ud over den vestlige del af øen. Overalt ses de gamle ruiner fra fortidens sukkerrørsplantager.

St. Croix byder også på dejlige strande, hvor I rigtigt kan slappe af og nyde livet med en udsigt ud over det Caribiske Hav. Buck Island Reff National Monument er et af de bedste steder i verden til dykning og snorkeling. Her kan I tage på undervandssafari, hvor store oplevelser er i vente – som farvestrålende og anderledes fisk samt ubeskrivelige koralrev. På Buck Island finders der også et rigt dyreliv, der sjældent opleves andre steder. Forskellige fuglearter og havskildpadder er blot nogle af de seværdigheder, I kan møde.

BENNS tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder på St. Croix. Her findes alt lige fra store luksuriøse resorts til det hyggelige og intime paradis. Lige meget hvad I vælger, så står det fast, at en ferie til Dansk Vestindien ikke er en ferie uden et besøg på St. Croix. Store kulturelle og ubeskrivelige oplevelser danner rammerne for en ferie på St. Croix.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til St. Croix. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Smukke St. Croix
Smukke St. Croix

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: