65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Det legendariske The Buccaneer forener den gamle verdens charme og værdier med varm gæstfrihed og alle de faciliteter, der forventes fra nutidens rejsende.
The Buccaneer er øens ældste hotel og et Resort med en lang og spændende historie, der går helt tilbage til 1653, hvor Charles Martel, Ridder af Malta, byggede den første bygning på Estate Shoys, hvor The Buccaneer nu ligger.

Familien Armstrong, som kom til St. Croix fra Skotland og England for mere end 300 år siden, åbnede The Buccaneer som hotel i 1947 og har ejet og drevet det lige siden. I dag er det regnet for øens bedste. Resortet ligger kun ca. 5 min. kørsel vest for Christiansted i en stor plantage, med levn fra den tid, hvor der både blev dyrket sukkerrør og bomuld.

Bygningerne fremstår i klassisk, pastelfarvet plantagestil og byder på et væld af forskellige indkvarteringssteder, fra klassiske værelser i hovedbygningen til bungalows og eksotiske suiter på stranden. Her er noget for enhver smag og pengepung.

Værelserne
Alle værelser og suiter har enten balkon eller terrasse og alle moderne bekvemmeligheder. Resortets høje serviceniveau inkluderer brugen af mini vans fra hovedbygningen til de øvrige bungalows og suiter samt til de 3 private strande, 8 tennisbaner og den private 18 hullers golfbane.
Man vælger selv, om man er til afslappet beach front restaurant eller til fin dining i hovedrestauranten, til totalt privatliv på den afsides liggende strand eller til socialt samvær på de øvrige strande eller 2 pools.

Hideaway Spa
The Buccaneer er et af de få resorts på St. Croix, der har egen Spa. Der tilbydes et stort udvalg af massager, reflexology, body wraps samt mange former for skønhedsbehandlinger. 

Læs mere om St. Croix
Læs mere om Dansk Vestindien

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: