65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

På St. Croix' nordvestlige kyst omkranset af frodigt, tropisk landskab, ligger dette charmerende resort med egen sandstrand og midt i den mest uspolerede, smukkeste natur, Caribien kan byde på.

Carambola Beach Resort er indbegrebet af et caribisk paradis, og her er alle muligheder for at stresse af, nyde livet og udforske den fantastiske natur på St Croix.

Resortet blev bygget i 1986 af Laurence Rockefeller, som et "Bungalow og Beach Retreat" for familien, og består af 15 værelser, som alle har smuk udsigt til stranden eller de omkringliggende bjerge. Stort set alle værelserne har udsigt til vandet i større eller mindre grad.

Resortet oser af afslappet, uformel atmosfære, som det er lykkedes at forene med en familiær men udsøgt service på de 2 restauranter, i den meget hyggelige bar samt i stedets butikker.

Værelserne er elegant indrettede og udstyrede med al moderne komfort som f.eks. fladskærms tv, air condition, hårtørrer mm. Derudover har I også mikrobølgeovn, køleskab, komfur, opvaskemaskine mm.

Bor man i en af de mere afsides liggende bungalows, kan man blive kørt til og fra restaurant og pool-området i en golf-bil, man ringer efter i receptionen.

Hver fredag aften tilbydes stor buffet og underholdning af Bamboula'er, som danser traditionel vestindisk dans udført på høje stylter. Det er et populært arrangement blandt lokalbefolkningen, og der kommer folk fra hele øen for at spise, blive underholdt og deltage i den efterfølgende dans for alle.

Resortet byder også på masser af vandsportsaktiviteter, fitnesscenter, spa og egen 18 hullers golfbane i nærheden.

Læs mere om St. Croix
Læs mere om Dansk Vestindien

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: