65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rundrejse i Europa

En rundrejse i Europa er en genopdagelse af, hvor smukt og mangeartet vores eget kontinent kan være. Ofte drager man mod fjerne egne for at opleve storhed, mens rundrejser i Europa undervurderes. Sjældent findes et sted med på stor forskellighed af kulturelle og naturskønne oplevelser. Rundrejser i Europa kan byde på en kæmpe buffet af oplevelser, så det er bare med at tage for sig!

 

Det nordlige Europa

BENNS har rundrejser til både Island og Færøerne. Både rundrejser i Island og rundrejser på Færøerne byder på nogle helt fantastiske naturoplevelser. I Island er der varme kilder og gejsere - et besøg i Den Blå Lagune, er et must, når man er i Island. På Færøerne er det også naturen, der er i højsædet, og er man heldig kan man spotte en søpapegøje.

 

Rundrejser i Island

På en rundrejse i Island vil man uden tvivl få fantastiske naturoplevelser! Her venter de smukke naturvidundere som f.eks. vandfaldet Gullfoss, lagunen Jökulsárlón og gejseren Geysir. Afhængig af hvornår på året man rejser til Island, er der også mulighed for at opleve det utrolige nordlys. Uanset hvornår på året man rejser til Island er det muligt at bade i den meget kendte ”Blå Lagune” og nyde det varme vand.Naturoplevelser på Island
Naturoplevelserne er mange på Island og de varierer er et land med store kontraster. Man kan slappe af i de varme kilder efter en tur ude på de store lavamarker, eller enorme gletsjere, eller man man se nogle af de imponerende vandfald og gejsere.
Sammen med nationalparken Thingvellir, som er utrolig smuk, så er det oplagt at tage til Gullfoss og Geysir, når man er på Island. Vandfaldet Gullfoss, har et fald på hele 32m., som er opdelt i to faser, et virkelig flot syn.
Geysir siges at være en af de største gejsere i verden, og har haft en højde på helt op til 80m. og det er uden tvivl imponerende at se en gejser skyde vand op.
Jökulsárlón er Islands største gletsjersø og virkelig smuk. Det er f.eks. oplagt at tage en vandretur hertil.

 

Rundrejser på Færøerne

På en rundrejse på Færøerne vil man ligesom på Island få utrolige naturoplevelser. Her er det smukke små byer med græs på tagene, søpapegøjer og selvfølgelig Torshavn, der blot er nogle af de ting, man oftest vil opleve på en rundrejse på Færøerne. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rundrejse i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.

Besøg den blå lagune på en rundrejse i Island
Besøg den blå lagune på en rundrejse i Island
Søpapegøje spottet på rundrejse på Færøerne
Søpapegøje spottet på rundrejse på Færøerne
Nyd naturen på Færøerne
Nyd naturen på Færøerne
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rundrejse i Europa

Skræddersyede rundrejser i Europa

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rundrejse i Europa.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: