Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rundrejse i Australien

En rundrejse i Australien er en af de bedste måder at opleve Australien på. På Australien rundrejsen, med eller uden rejseleder, får I et indgående kendskab til landets historie, kultur, befolkning med en masse smukke naturoplevelser og bjergtagende kulturoplevelser i bagagen.

 

En unik rundrejse i Australien

Australien er et unikt rejseland; et skattekammer af grandiose oplevelser. Landet, som er verdens 6. største, og hvis latinske navn betyder "ukendt sydligt land", er slet ikke så ukendt. Landet er samtidig stort, meget stort. Så en rundrejse i Australien stykkes bedst op i flere bidder, med mindre man har flere måneder til sin rådighed.

Landet Down Under har altid virket dragende på os nordboere, og hvert år rejser mange danskere til dette helt unikke land, som har alt hvad hjertet begærer. Hvordan man vil opleve landet er op til en selv. Australien er meget velordnet på alle måder, så valget er helt jeres. Nogle vælger at tage en rundrejse i Australien, andre vælger en Autocamper rejse, andre en kør-selv ferie i Australien og andre igen en betagende togrejse.

Uanset hvad man vælger får man storslåede oplevelser af både kulturel og historisk karakter og naturmæssigt med enestående flora og fauna.

Udover det allerede nævnte, er der også masser af muligheder for at opleve forskellige kulturer og nationaliteter, når man er på rundrejse i Australien. Det er især i byerne, at man får det helt store indtryk af Australiens befolkning og historie. Uanset hvor man rejser hen i Australien er en ting sikkert - man vil blive rørt over befolkningens venlighed og store imødekommenhed.

 

Få skræddersyet rundrejsen i Australien

Få skræddersyet jeres rundrejse i Australien af vores Australienseksperter - så bliver det, som I vil have det! I kan også vælge en af de rundrejser vi allerede har sat sammen i spændende rejseplaner. 

 

Rundrejse i New South Wales

Tag på rundrejse i New South Wales, som er hjemsted for Australiens nok mest kendte by set med danske øjne, Sydney. På en rundrejse i New South Wales kan I opleve Utzons verdensberømte, hvide operahus, der majestætisk troner og skaber smuk kontrast til det safirblå hav i den livlige havn.

Uanset om man drager nord- eller sydpå, langs kysten, kan man på en rundrejse i New South Wales eksempelvis besøge et hav af små, hyggelige kystbyer, som ikke er overrendte af turister, og hvor man kan komme i snak med de venlige og imødekommende lokale med deres fiskestang eller over en aussie-øl på den lokale bar.

På rundrejser i New South Wales vil I også kunne opleve de mange, pragtfulde nationalparker - f.eks. Blue Mountains.

 

Rundrejse i Queensland

På en rundrejse i Queensland, kan I opleve Queenslands fantastiske natur, som er i en klasse helt for sig og spænder fra frodig regnskov og rå Outback til høje bjerge og dybe floder.

Queensland har desuden uden tvivl Australiens smukkeste strande, og så er det også her, I på rundrejser i Queensland finder det verdensberømte, fortryllende Great Barrier Reef; en hel verden under havet fuld af farverige koraller, tropiske fisk, kæmpe havskildpadder og ufarlige hajarter. Her kan alle dykkere, snorkeldykkere og vandhunde i dén grad få stillet deres lyst, og er I til mere hæsblæsende vandsportsaktiviteter, er Queenslands strande også stedet at udfolde sig.

Lad også jeres rundrejse i Queensland tage jer forbi hovedbyen Brisbane; en moderne metropol, der summer af liv, og som er præget af at være omgivet af den smukke natur. I Brisbane vil I møde en utrolig åben, venlig og afslappet lokalbefolkning, og byen byder på masser af oplevelser fra et stemningsfuldt natteliv til kulturseværdigheder og et stort udbud af sjove og spændende udendørsaktiviteter.

 

Rundrejser i Tasmanien

Forbered jer på en ferie fuld af spektakulære naturoplevelser, når BENNS byder jer med på en spændende og smuk rundrejse i Tasmanien.

Den fantastiske ø Tasmanien er australiernes egen favorit, når det gælder feriedestination i Australien, og det er den, fordi Tasmanien byder på det hele; varieret, skøn natur, et imponerende udpluk af Australiens fascinerende dyrebestande, luksusstrande, fabelagtige dykkermuligheder, vinmarker, gourmetoplevelser samt afslappende og charmerende byliv.

På en rundrejse i Tasmanien vil I komme til drømmeferieøen, som trods sit enorme udbud af oplevelser ikke er større end, at I på en rundrejse i Tasmanien sagtens kan nå omkring og få en smagsprøve på det hele.

Er I til friluftaktiviteter findes der også et væld af muligheder for dette på rundrejser i Tasmanien. Her kan I for eksempel tage på bushwalk, cykle, river rafte, surfe eller sejle i kajak – alt sammen i blændende smukke naturomgivelser.

 

Rundrejser i Northern Territory

Har I nye rejseeventyr i kikkerten inden for den nærmeste fremtid? Så kom med når BENNS tager på rundrejse i Northern Territory, hvor store og usædvanlige natursyn er omdrejningspunktet og alskens eminente oplevelser bare står i kø.

Northern Territory er en enorm stat, der byder på rå, uspoleret natur. Her findes et spændende og varieret dyreliv, sump- og ødemarksområder i nord, og den barske, nordlige kyststrækning med sine særprægede klippeformationer og de talrige omkringliggende øer er et særsyn uden sammenligning.

I Australiens største nationalpark Kakadu National Park kan I få et indblik i de australske aborigineres kultur og historie samt opleve Australiens natur fra sin smukkeste side, og i området "Red Center" omkring Alice Springs kan I opleve Ayers Rock (Uluru), Kings Canyon og de imponerende Kata Tjuta. En enestående oplevelse at tage ind til The Red Center.

 

Rundrejser i South Australia

BENNS byder jer velkommen til et væld af sanselige oplevelser i det magiske South Australia, hvor uimodståelig natur, sjove friluftsaktiviteter og spændende kulturoplevelser går op i en højere enhed og danner rammen om en med garanti uforglemmelig ferie Down Under, når I tager på rundrejse South Australia.

Denne underskønne stat byder på forrygende oplevelser og eventyr af enhver tænkelig art, og på vores rundrejser i South Australia har vi håndplukket det absolut bedste, som vi nu tilbyder jer.

På en rundrejse i South Australia kan I eksempelvis besøge storbyen Adelaide, som er kendt for at være Australiens festivalcentrum, og hvor I blandt andet kan gå på opdagelse i aboriginernes fascinerende kultur, nyde strandlivet eller slentre i de mange parker og indsnuse atmosfæren.

Jeres rundrejse i South Australia vil også være en oplevelse, der forkæler ganen, for i South Australia kan I smage på nogle af Australiens bedste vine, der er at finde i den berømte vinregion Barossa Valley. South Australia er desuden hjemsted for Kangaroo Island, det skønneste vildtreservat, hvor I på rundrejser i South Australia er så godt som sikker på at træffe både koalaer og kænguruer, når I bevæger jer rundt i den uimodståelige, australske bush.

 

Rundrejser i Victoria

Forkæl jer selv med en fantastisk rejseoplevelse i den historiske guldgraverstat Victoria, og få stillet jeres eventyrlyst i en af Australiens mest naturskønne områder på en rundrejse i Victoria med BENNS.

Victoria byder trods sin forholdsvis kompakte størrelse på et utroligt udvalg af seværdigheder og attraktioner både i naturen og i byerne. Når I tager på en rundrejse i Victoria, kan I for eksempel jagte guld i de gamle guldminer, udforske de små museumsbyer nordvest for Melbourne, trave langs den berømte Great Ocean Road, tage på picnic i vinmarkerne eller få jer en forfriskende dukkert i det glimtende hav og nyde livet på de skønne strande.

Og så er der selvfølgelig Melbourne, en kreativ og vibrerende storby, hvor nye overraskelser gemmer sig omkring hvert et gadehjørne. Det er også i Melbourne, hvor I på jeres rundrejse i Victoria har mulighed for at opleve det spændende Queen Victoria Market, hvor I kan shoppe masser af souvenirs eller få jer en smagsprøve på de mange fristende lækkerier.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i rundrejse i Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.
Læs mere om alle vore Australien rejser

Oplev Australiens nationaldyr på din rejse
Oplev Australiens nationaldyr på din rejse
Remarkable Rocks er et besøg værd for mange, der rejser til Australien
Remarkable Rocks er et besøg værd for mange, der rejser til Australien
Blue Mountains
Blue Mountains
Koalaerne kan opleves tæt på i Australien
Koalaerne kan opleves tæt på i Australien
Rejsekspert Tina kan skræddersy din rundrejse i Australien

Skræddersyede rundrejser i Australien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rundrejse i Australien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: