65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Western Australia

Det er ofte ikke på første rejse til Australien, folk tager til Western Australia, det området her ikke er nær så kendt som f.eks. Queensland med Great Barrier Reef og Sydney. Men Western Australia byder på de smukkeste oplevelser og man bør ikke snyde sig selv for at opleve denne del af Australien. 

Udover unikke oplevelser, så er det samtidig også i Western Australia man kan slippe for de mange turister, og det gør oplevelserne endnu mere unikke, da I nogle gange kan have seværdighederne helt for jer selv eller blot med få andre turister.

 

Rejser til Perth

Perth er Australiens svar på Dallas og Singapore, hvor det gamle bliver revet ned og erstattet med store prangende skyskrabere, der ligger smukt ved bredden af Swan-floden. Perth er pæn og måske den reneste by i Australien.

Perth er hovedstad i den australske delstat Western Australia. Med sine 1,4 millioner indbyggere er byen Australiens fjerde største, og den eneste af sin størrelse i det område. Faktisk skal du helt til Adelaide cirka 2100 kilometer væk, for at finde en by med over 100.000 indbygger.

Byens største turistattraktion er Kings Park, som ligger på en bakke tæt på centrum. Her er en imponerende udsigt ud over Perth og Swan-floden. Parken er et dejligt udflugtssted med vandrestier, cykeludlejning, restauranter og store græsplæner.

 

Rejser til Kimberley - det øde område

Kimberley er et af verdens mest øde områder. På et areal der er mere end 10 gange Danmarks, bor der blot 35.000 mennesker. Heraf bor 75 % i de 3 største byer, som også er de eneste byer med et indbyggertal på over 2.000. Broome, Derby og Kununurra.

Der findes 2 hovedveje gennem Kimberley, hvoraf kun den ene er asfalteret. Great Northern Highway går fra Broome via Fritsroy Crossing og Halls Creek til Kununurra og er den ene af de blot to asfalterede veje, der forbinder Western Australia med resten af landet. Den anden asfalterede vej går langs sydkysten ved Nullarbor. Den anden hovedvej gennem Kimberley er jordvejen Gibb River Road, hvor det kræver en firehjulstrækker for at køre. Denne vej fører til de største seværdigheder i Kimberley.

Det er i Kimberley man både finder Broome og Bungle Bungle samt utroligt mange andre seværdigheder.

 

Rejser til Broome

I det vestlige Australien finder du Broome. Byen ligger på kanten af den store sandørken, Great Sandy Dessert, 2300 km nord for Perth. Den gamle perlefiskerby var verdensførende i perlefiskeri, men er i dag kendt for dens dejlige vinterklima, tropiske badestrand med kridhvidt sand og turkisblåt hav. Der produceres stadig perler her, og endda verdens største. - men folk strømmer primært hertil for at nyde solen på de dejlige strande, ride på kameler i solnedgangen og se de historiske attraktioner fra anden verdenskrig samt den støre perleindustri.

Er I til flotte strande og dyreliv, er Roeuback Bay et oplagt valg. Her er der et stort og farverigt fugleliv året rundt.

Cable Beach vækker stor genklang blandt australske nudister, da et stykke er stranden er en af landets mest kendte nudiststrande.

 

Oplev ørkenens mystik

Hvis I trænger til en pause fra strandlivet, er der gode muligheder for en tur på kamelryg, da den gamle perlefiskerby ligger på kanten af den store sandørken, Great Sandy Desert. Her bliver fornemmelsen af at være forsvindende lille i en meget stor sandkasse ganske klar. Broome byder også på mange historiske attraktioner fra tiden omkring 2. Verdenskrig.

 

Oplev smukke Bungle Bungle

Bungle Bungle er et kælenavn for Purnululu National Park. Nationalparken består af en bjergkæde 350 kilometer syd for Kununurra og åbnede som nationalpark i 1987. På et område på 3000 kvadrat kilometer folder rundslebne sandstensklipper sig hen over hinanden.

Den stærke vind fra Tanami ørkenen har sammen med millioner af års nedbør skabt disse klippeformationer, der i 2003 blev en del af UNESCO verdensarvsområder, der er bemærkelses- og bevaringsværdige. Midt i infernoet er frodige kløfter med vand og vegetation. Bjergene er 350 millioner år gamle og nogle af verdens ældste, hvilket vil byde på fantastiske oplevelser på en rejse til Western Australia.

Echidna Chasm er en høj og snæver kløft, hvor solens stråler kun kan nå bunden i få minutter hver dag midt på dagen. Det giver et flot inferno af gule og røde farver, når solen lyser de smukke røde klipper op.

Little Palm Gorge er en anden lille kløft, hvor der gror en lille gruppe af spændende palmetræer.

Cathedral Gorge har fået dens navn på grund af den unikke akustik, som giver en smuk genklang rundt i den stor runde kløft, hvor der ofte er vand i vandhullet midt i kløften.

 

De imponerende Pinnacles

Er uforglemmeligt syn af kalksten i adskille former og skikkelser breder sig ud over nationalparken Nambung National Park. Som tavse monumenter står de side om side i det tørre sand. De rejser flere spørgsmål end svar er. En rejse til Pinnacles i det vestlige Australien er en uforglemmelig oplevelse.

Det er ikke mere end 50 år siden, at turisterne fik øjnene op for de lyse kalksten midt i den australske ørken. Siden stedet blev en del af Nambung National Park rejser 250.000 hvert år til Pinnacles for at forundres og overraskes af de store sten, der breder sig over nationalparken i mange former og skikkelser.

Det optimale tidspunkt at tage til Pinnacles er enten tidlig morgen eller sent på eftermiddagen. Her skaber spillet mellem lys og skygge et utroligt farvespil og de ellers så stoiske kalksten fornemmes pludseligt levende og i bevægelse. Er I heldige, kan I dele oplevelsen med en kænguru, som lige kigger forbi.

Hvis rejsens længde tillader det, så brug et par dage i selskab med de sære sten. De er ganske enkelt en unik oplevelser og byder hele tiden på noget nyt, når døgnets lys og skygger passerer. Har I kun en enkelt dag, kan I stadig nå at få et godt indtryk af dette helt specielle sted midt i ingenmandsland.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Western Australia. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Observatory Point i Western Australia
Observatory Point i Western Australia
Nyd det smukke landskab omkring Broome
Nyd det smukke landskab omkring Broome
Bungle Bungles i Western Australia
Bungle Bungles i Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Western Australia
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: