65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rundrejser i hele verden

Rundrejsen er en populær rejseform blandt danskerne og ikke uden grund. Rundrejsen er en særdeles god rejseform når man vil opleve så meget som muligt og så forskelligartet som muligt på samme rejse.

En rundrejse kombinerer på bedste vis kulturelle oplevelser, både sædvanlige som usædvanlige, hvor man rigtigt kommer ind under huden på den lokale kultur og lokale sæder og skikke, med naturmæssige oplevelser.

BENNS har arrangeret rundrejser gennem mange år og har betydelig kompetence i at arrangere rundrejser til lande og områder som USA, Canada, Australien, New Zealand, Sydafrika, Indonesien, Malaysia, Vietnam m.fl.

 

Rundrejser på egen hånd

En rundrejse er som oftest forbundet med at rejse i en gruppe, men man kan naturligvis også foretage en rundrejse på egen hånd, f.eks. i egen bil eller med en autocamper. Her er store lande som USA, Canada, Australien og New Zealand oplagte som rejsemål.

BENNS er specialister i at arrangere individuelt baserede rundrejser til netop disse lande.

Læs mere om rundrejser i Australien.
Læs mere om rundrejser i New Zealand.
Læs mere om rundrejser i Canada.

 

Rundrejsen som ø-hop

Rundrejser kommer i mange afskygninger. Mange er interesseret i skønne strande og lækkert vand på deres ferie og ø-hop er en populær form for ’rundrejse’ blandt tropiske øer. Her tænker vi især på Caribien og de mange skønne øer, herunder det tidl. Dansk Vestindien. Det er oplagt at rejse rundt og besøge forskellige øer for at opleve, der forskelligheder og særegne karakteristika, som hver ø besidder.

Et utroligt eventyr venter jer, uanset hvilken rundrejse I vælger!

 

Rundrejsen som krydstogt

Krydstogtet er fortsat meget populært blandt danskerne, faktisk i stigende grad. Et krydstogt er på mange måder en rundrejse, ofte med rejseleder men mange gange også uden. Et krydstogt er en rundrejse på havet, hvor en ’normal’ rundrejse er landbaseret. Men målet er det samme: At få så mange forskelligartede oplevelser som muligt på samme rejse. Skibet sejler rundt om natten og om morgenen vågner man op til et nyt rejsemål med nye oplevelser.

Et krydstogt er i sandhed en sansemættende og intens rejseform, hovr de mange oplevelser om dagen krydres med det sociale samvær med andre rejsende om aftenen.

 

Rundrejse i små grupper med internationalt klientel og rejseleder

BENNS arrangerer mange rundrejser, som er baseret på små grupper med et internationalt klientel under ledelse af en engelsktalende rejseleder. Dette mener vi giver rejsen en ekstra dimension, som gør rejsen endnu mere spændende og anderledes. Ved en sådan rejse støder man først til rejsen og de medrejsende på selve rejsemålet.

Det er især vore rundrejser i det sydlige Afrika med Nomad og vore rundrejser i Asien med National Geographic, der er baseret på en lille rejsegruppe med engelsk rejseleder og internationalt sammensat rejsende.

Se alle vores rundrejser i det Sydfrika her.
Se alle vores rundrejser i Asien her.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rundrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Rundrejser i hele verden, New Zealand
Rundrejser i hele verden, New Zealand
På en rundrejse i Thailand og se de mange templer
På en rundrejse i Thailand og se de mange templer
Rundrejser i hele verden, Daintree regnskov, Australien
Rundrejser i hele verden, Daintree regnskov, Australien
Oplev de spændende nationalparker i USA på rundrejser i USA
Oplev de spændende nationalparker i USA på rundrejser i USA
Oplev f.eks. Tibet på vores rundrejse til Kina
Oplev f.eks. Tibet på vores rundrejse til Kina
BENNS har også rundrejser til Australien
BENNS har også rundrejser til Australien
Rejseekspert Tina kan skræddersy din rundrejse

Skræddersyede rundrejser hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rundrejse.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: