65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

HX Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten begyndte at sejle langs Norges kyst i 1893 og har sidenhen tilføjet ekspeditionskrydstogter til spændende destinationer rundt i verden.

HX Hurtigruten Expeditions er verdens førende indenfor ekspeditionsrejser og er verdens største ekspeditionskrydstogtselskab. Kombinationen af  dygtigt mandskab og små ekspeditionsskibe gør, at de kan tilbyde spændende og naturbestemte oplevelser i verdens mest afsidesliggende områder.

Skibene har moderne faciliteter blandet med klassisk søfartskarakter. Udvalgte faciliteter om bord kan være spa, træningscenter, shopping, videnskabscenter og bibliotek. Maden om bord byder på en kulinarisk rejse baseret på sæsonens råvarer. Friske lokale råvarer fra lokale leverandører, hver dag, genspejler landskabet de sejler gennem.

HX Hurtigruten Expeditions anses for at være det mest bæredygtige rederi i verden. HX Hurtigruten Expeditions har verdens første hybrid-drevne krydstogtsskibe, og drives delvist af biogas. Rederiet handler og køber tjenesteydelser lokalt, og bruger ingredienser fra lokale leverandører. Hermed bidrager HX Hurtigruten Expeditions til at sikre arbejdspladser og hverdagsliv i de små kystsamfund.

Observation af vilde dyr gøres på afstand, så dyrenes naturlige adfærd ikke ændres, og med respekt for deres levesteder og velvære.

Al unødvendig engangsplastik blev fjernet i juli 2018, og HX Hurtigruten Expeditions er det første krydstogtsrederi, der forbød sugerør, drikkekrus og poser af plastik. På alle Hurtigrutens skibe, restauranter og hoteller er engangsplastik blevet erstattet af miljøvenlige alternativer af bæredygtige materialer. Hurtigruten opfordrer også alle gæster til at fjerne affald på destinationerne, hvor det er muligt. Affaldet fra alle skibe genbruges.

Sejl til de fantastiske Galapagosøer med HX Hurtigruten Expeditions, eller oplev andre spændende destinationer som f.eks. Antarktis, Alaska, Kap Verde, Sydamerika eller Grønland.

 

HX Hurtigruten Expeditions skibe

  • MS Fram
  • MS Fridtjof Nansen
  • MS Maud
  • MS Roald Amundsen
  • MS Spitsbergen
  • MS Santa Cruz II

Kahytstyper

  • Polar indvendige kahytter 
  • Polar udvendige kahytter 
  • Arctic Superior kahytter
  • Expedition Suiter 

De nye skibe MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen har IKKE indvendige kahytter. De fleste skibe har udvalgte kahytter der også er egnede for handicappede, kontakt os, hvis I har brug for en handicapkahyt.

 

Aktiviteter og udflugter

Når skibene lægger til i forskellige havne, er der mulighed for at deltage på mange forskellige udflugter. For at være sikker på at der er plads på den, eller de, ønskede udflugter, anbefales det, at de bestilles hjemmefra. Der er også mulighed for at bestille udflugter ombord på skibet. Der er både byrundture, transport til stranden, naturoplevelser mm. Udflugterne varierer fra skib til skib og den rute man vælger.

Det er altid en god idé at gøre sig bekendt med rederiets udflugtsprogram på den pågældende destination.

Skib fra Hurtigruten i Sydamerika
Skib fra Hurtigruten i Sydamerika
Besøg charmerende lokalmiljø | Foto: Hurtigruten
Besøg charmerende lokalmiljø | Foto: Hurtigruten
Kom helt tæt på med Hurtigruten Expeditions
Kom helt tæt på med Hurtigruten Expeditions
En rejse med Hurtigruten er også en kulinarisk oplevelse
En rejse med Hurtigruten er også en kulinarisk oplevelse
Oplev Islands utrolige natur med Hurtigruten Expeditions
Oplev Islands utrolige natur med Hurtigruten Expeditions
Vær heldig at opleve nordlys på ekspedition til Arktis med Hurtigruten Expeditions
Vær heldig at opleve nordlys på ekspedition til Arktis med Hurtigruten Expeditions
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: