Når du booker en rejse med BENNS, er du godt dækket ind i forhold til uforudsete situationer som coronaudbrud e.l. Her på siden giver vi et overblik over din tryghed.

1. Du får din rejse som planlagt – eller pengene retur

Pakkerejselovens regler sikrer dig, hvis rejsen ikke kan gennemføres som planlagt. Det kan være, hvis vi eller en af vores samarbejdspartnere er nødt til at aflyse en betydelig del af din rejse, og vi ikke kan tilbyde et tilsvarende alternativ. I så fald vil du få refunderet hele det indbetalte beløb.

2. Du er dækket, hvis UM fraråder at rejse

Du er også sikret, hvis Udenrigsministeriet (UM) ændrer sin rejsevejledning. Når du i Danmark køber en pakkerejse til en destination, som på købstidspunktet er "grøn" eller "gul" (UM’s rejsevejledninger), og som efterfølgende ændrer status til "orange" eller "rød", har du krav på at få alle dine penge refunderet, såfremt UM’s rejsevejledning op til afrejsetidspunktet fra Danmark fortsat er ”orange” eller ”rød”.

3. Ekstra dækning udover pakkerejseloven

Hos BENNS har vi valgt at gøre ovenstående ordning endnu mere gunstig for dig som kunde. Derfor tilbyder vi gratis en udvidelse af denne regel til alle vores gæster. Det betyder, at bestiller du rejsen til en destination eller et område, som på påkøbstidspunktet er ”orange” eller ”rød” (UM’s rejsevejledning), og som på afrejsetidspunkt stadig er ”orange” eller ”rød”, vil du få alle dine penge refunderet.

4. Dækket af Rejsegarantifonden

BENNS er samtidig medlem af rejsegarantifonden, så har du købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du få den bedste dækning i tilfælde af konkurs.

5. Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring

For at være fuldt dækket ind anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring, som sikrer dig, hvis du af personlige årsager ikke kan rejse, f.eks. ved sygdom. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, anbefaler vi også, at du tegner sådan en, så du er sikret, mens du er afsted.

BENNS tilbyder begge forsikringer. Du kan læse mere om forsikringer på vores side med vigtig information.

Bestil jeres rejse med masser af tryghed i maven!
Bestil jeres rejse med masser af tryghed i maven!