65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til St. John

St. John er den mindste og uden tvivl perlen blandt øerne i Dansk Vestindien. 60 % af øen består af en fredet nationalpark, hvor alle regnbuens farver optræder. Her kan I vandre i fantastiske naturrige omgivelser, mens I nyder aromaerne i den tropiske natur.

Vandreturene i den subtropiske regnskov fører både gennem et ørkenagtigt landskab, forbi diverse tropiske frugttræer og vandfald, og ender ofte ved de fabelagtige strande. Naturoplevelserne er uendelige i paradiset på St. John.

 

Plantagen Annaberg

Den største seværdighed på St. John er den gamle danske sukkerplantage Annaberg, hvor I kan opleve de restaurerede ruiner, som går helt tilbage til 1700-tallet. Annaberg giver et godt billede af Caribiens tidligere sukkerproduktion, og hvordan slaverne levede.

 

Trunk Bay

Den grønne og frodige ø frister også med sine vidunderlige hvide sandstrande, der er blandt verdens bedste. Trunk Bay er helt udsædvanlig smuk og en af de mest fotograferede strande i verden pga. den pittoreske beliggenhed. Her kan I f.eks. slappe af i en hængekøje blandt palmer og panorama ud over Det Caribiske Hav, mens I nyder stilheden med en eksotisk drink. Endvidere er der også mulighed for snorkeling i det azurklare hav med koralrev og farverige fisk under havoverfladen.

En ferie på St. John byder på en sanselig oplevelse med sin frodige natur og enestående strande. Her venter et fantastisk natureventyr, hvor indkvarteringsmulighederne byder på ægte ø-idyl.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til St. John. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Mao Bay, St. John - Rejser til St. John
Mao Bay, St. John - Rejser til St. John
St. John
St. John
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Dansk Vestindien

Interesseret i en rejse til Dansk Vestindien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til De Vestindiske Øer!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: