65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

St. John er den mindste og uden tvivl perlen blandt øerne i Dansk Vestindien. 60 % af øen består af en fredet nationalpark, hvor alle regnbuens farver optræder. Her kan I vandre i fantastiske naturrige omgivelser, mens I nyder aromaerne i den tropiske natur.

Vandreturene i den subtropiske regnskov fører både gennem et ørkenagtigt landskab, forbi diverse tropiske frugttræer og vandfald, og ender ofte ved de fabelagtige strande. Naturoplevelserne er uendelige i paradiset på St. John.

Plantagen Annaberg

Den største seværdighed på St. John er den gamle danske sukkerplantage Annaberg, hvor I kan opleve de restaurerede ruiner, som går helt tilbage til 1700-tallet. Annaberg giver et godt billede af Caribiens tidligere sukkerproduktion, og hvordan slaverne levede.

Trunk Bay

Den grønne og frodige ø frister også med sine vidunderlige hvide sandstrande, der er blandt verdens bedste. Trunk Bay er helt udsædvanligt smukt og en af de mest fotograferede strande i verden pga. den pittoreske beliggenhed. Her kan I f.eks. slappe af i en hængekøje blandt palmer og panorama ud over Det Caribiske Hav, mens I nyder stilheden med en eksotisk drink. Endvidere er der også mulighed for snorkeling i det azurklare hav, hvor der findes koralrev og spændende fisk.

En ferie på St. John byder på en sanselig oplevelse med sin frodige natur og enestående strande. Her venter et fantastisk natureventyr, hvor indkvarteringsmulighederne byder på ægte ø-idyl.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til St. John. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Caribien her. 

Mao Bay, St. John - Rejser til St. John
Mao Bay, St. John - Rejser til St. John