65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Toronto

Toronto er Canadas største og verdens mest etnisk sammensatte by. Man regner med, at der tales op mod 80 forskellige sprog, og halvdelen af indbyggerne er født i et andet land end Canada. Indbyggerne i Toronto er stolte over deres brogede herkomst - og med god grund nævnes byen som et mønstereksempel på en storby, hvor mange forskellige folkeslag og religioner lever side om side i fred og fordragelighed. Et studie værd for mange. Hertil kommer, at Toronto er en meget sikker by at færdes i - såvel om dagen som om aftenen - helt i modstrid med andre Nordamerikanske byer.

 

En moderne storby med fristelser

Toronto er i sandhed en moderne storby med alverdens fristelser, men har samtidig bevaret en provinsiel charme, som gør at byen på ingen måde virker anmassende eller uoverskuelig. Tværtimod er hjertet af byen meget overskuelig, og de fleste seværdigheder kan nemt nås til fods.

 

Turistattraktioner og seværdigheder

I millionbyen findes alle former for turistattraktioner lige fra sport over museer til imponerende bygningsværker. Specielt inden for sportens verden er Toronto med helt fremme. Byen har syv hold i Nordamerikas bedste sportsligaer heriblandt basketball, ishockey, fodbold og baseball.

Af andre nævneværdige seværdigheder er The Royal Ontario Museum, som er et af Canadas førende, Toronto Zoo og Eaton centeret, der er Torontos mest populære med over 52 millioner besøgende årligt. På den kulturelle scene kan man opleve mere end 50 balletter og danseforestillinger, seks operaer, to symfoniorkestre og en lang række teatre.

Der er et hav af grunde til at besøge Toronto. Byen har noget for en hver smag, og det store udvalg gør, at man aldrig keder sig.

 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Toronto. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

 

Toronto er som et mindre New York med sine skyskrabere og multikultur
Toronto er som et mindre New York med sine skyskrabere og multikultur
Downtown Toronto
Downtown Toronto
På rejsen til Toronto kan du komme op i det ikoniske CN Tower
På rejsen til Toronto kan du komme op i det ikoniske CN Tower
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: