65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Niagara Falls

Rejs til Niagara Falls og oplev en af Canadas skønheder. På grænsen mellem Canada og USA bruser Niagara Falls med voldsomme kræfter. Den mest berømte del af vandfaldet er Horseshoe Falls med det store hesteskoformede vandfald. Horseshoe Falls går mellem Canadas fastland og Goat Island i USA. De to andre dele af Niagara Falls går under navnet American Falls mellem Goat Island og USA's fastland. Gennem tiderne har mange prøvet kræfter med at krydse Niagara Falls, det er dog ikke alle, der er sluppet levende fra det.

 

Niagara Falls fra den bedste side

Det bedste sted at opleve dette enorme vandfald er fra den Canadiske side. Her finder man også en hyggelig by med butikker og restauranter. Det er også herfra at bådene "Maid of the Mist" sejler turister helt op foran det buldrende vandfald - en utrolig oplevelse at komme så tæt på. På den smukke sejltur mærkes suset fra de enorme vandfald og de mange kræfter, der er bag.

 

Skylon Tower

I Sky Tower kan man nyde en middagsbuffet, mens restauranten drejer rundt om sig selv og med udsilongt ned over Niagara Falls, der lyses op efter mørkets frembrud. Skylon Tower er områdets højeste udkigspost, hvor der i godt vejr er mulighed for at se hele vejen til Toronto.

På den canadiske side er der flere muligheder for at tage en overnatning nær det spektakulære vandfald, hvor der både er rig mulighed for at gå på kasino eller blot nyde det brusende vand i aftensolen. Årligt tager op mod 30 millioner mennesker turen til Niagara Falls for at se et af verdens smukkeste naturfænomener. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Niagara Falls. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Vandfaldene med farver på om aftenen
Vandfaldene med farver på om aftenen
Niagara Falls oplyst af farvestrålende lys - Rejser til Niagara Falls
Niagara Falls oplyst af farvestrålende lys - Rejser til Niagara Falls
Niagara Falls set fra oven - Rejser til Niagara Falls
Niagara Falls set fra oven - Rejser til Niagara Falls
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: