65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Algonquin Provincial Park

Algonquin Provincial Park, der blev udnævnt til nationalpark i 1893, breder sig ud over 7.600 km² og fungerer som en slags naturhistorisk museum og det anbefales klart at rejse hertil. Det store besøgscenter har åbent maj til juni i weekenden og juni til oktober på alle dage. Her kan man få et indblik i parkens historik, se gamle fund i området og høre om parkens udvikling.

Rundt om i Algonquin Provincial park finder man intet mindre end 2.500 søer, hvor den ældste kendte fugl i verden – Lommen - trives som den gjorde for 10.000 år siden. Det historiske islæt fra det menneskelig syn, kan man dykke længere ned i på Algonquin-indianske visionsstier, der findes i den nordvestlige del af parken. I disse klippegrotter fastede en ung algonquiner i dagevis for at møde den ånd, der skulle føre ham ind i de voksnes rækker.

 

Oplev parken i kano

Algonquin er helt klart et sted, der bør ses fra kano. Man skal ikke langt nordpå ad Canoe Lake, før motorbådsfolket og turisterne fortoner sig. Længere fremme møder kanofolket bævere, rådyr, ulve, bjørne og elsdyr, der alle lever i et med den flotte natur.

 

Rejsetidspunkt

Man kan ikke sige, hvilken årstid, der er bedst at besøge Algonquin Provincial Park, da hver sæson bringer sin egen stemning til parken. Forår er tid til blomster og brunstbrøl. Sommeren bringer tordenvejr, myg og oceaner af blåbær, og vandet er varmt nok til at bade i. Om efteråret bliver parken til et kunstværk, hvor de ensartede grønne blade bliver til et rent farvespil af røde, gule og brune nuancer, mens parken om vinteren er dækket af et tykt, hvidt tæppe af sne. Algonquin Provincial Park byder på oplevelser for en hver smag.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Algonquin Provincial Park. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Nyd naturen i Algonquin Provincial Park
Nyd naturen i Algonquin Provincial Park
Der er rig mulighed for at være aktiv i Algonquin Provincial Park
Der er rig mulighed for at være aktiv i Algonquin Provincial Park
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: