65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Calgary

Når I rejser til Calgary, som ligger i Alberta, er det oplagt at køre mod Rocky Mountains. Calgary ligger nemlig på grænsen mellem den canadiske prærie og Rocky Mountains hvide bjergtoppe. Byen er vokset støt med god økonomi grundet stor olieindustri på prærien. Og selvom byen er blevet meget moderne, er der stadig en færd af cowboy-by over Calgary.

De fleste turister snyder desværre sig selv for et besøg i Calgary, da de smukke bjerge i British Columbia tiltrækker. Byen er bygget op som kvadratiske tern af veje som var de tegnet med en linial, og det gør det utroligt nemt at finde rundt i Calgary. Når I rejser til Calgary får I det bedste overblik over byen fra toppen af Calgary Tower. Tårnet er 190 meter højt med en roterende restaurant på toppen.

 

Stampede

I starten af juli hvert år afholdes et 10 dages langt rodeoshow. Showet er et stort tilløbsstykke med over 1 million besøgende, og der er store pengesumme på spil. Her vil I opleve en sublim opvisning i den gamle arv og værdier fra Det Vilde Vestens tid med rodeo med heste og tyre, kørsel med hestevogne, udstillinger af First Nation folket og meget meget mere. Stampede har rødder helt tilbage til 1886 og har udviklet sig til en af de helt store turist attraktioner for Calgary og Canada. En stor del af Calgarys identitet er hægtet op på denne festival, heraf tilnavnet 'Stampede City'.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Calgary. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Rejser til Calgary
Rejser til Calgary
Oplev Stampede. Foto: Calgary Stampede - Rejser til Calgary
Oplev Stampede. Foto: Calgary Stampede - Rejser til Calgary
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: