65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Vancouver Island

En rejse til Vancouver Island er en utrolig oplevelse, og noget vi anbefaler, hvis I er i den vestlige del af Canada. Vancouver Island er på størrelse med Jylland med imponerende bjerge, skønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Rejser I til Vancouver Island, vil I uden tvivl få fantastiske oplevelser. Det er nemt at komme til Vancouver Island, da der går færger fra både Vancouver og Seattle (USA).

 

Victoria

Victoria er den største by på Vancouver Island og er også hovedstad for staten British Columbia. I Victoria finder man nemlig en dejlig afslappet atmosfære. Byen er uden tvivl præget af Storbritannien, hvilket ses tydeligt på de mange smukke bygninger. Med under 70 cm. regn om året og en hel del sol er Victoria blevet meget populær blandt turister. Brostensgader, pubber, pladser og parker kendetegner byen. F.eks. er Beacon Hill Park og Butchart Gardens oplagte grønne områder at besøge.

Det kan varmt anbefales at besøge Royal British Columbia Museum i Belleville Street. Her fortælles historien om British Columbia og dens natur og kultur. Også Empress Hotel fra 1908 er et besøg værd og er yderst velegnet til en kop eftermiddagste. Det er også oplagt (afhængig af sæson) at tage på hvalsafari, når man er på Vancouver Island. Fra Victoria går der både ud, for at spotte hvaler og spækhuggere. En utrolig oplevelse at se dem lege i vandet.

 

Tofino

Har I egen bil på Vancouver Island er Tofino også et besøg værd. Her er der god mulighed for at se sorte bjørne, især hvis I sejler i kajak eller kano, kan de spottes fra vandsiden. Tofino er også stedet, hvor mange surfere kommer, da bølgerne her er helt perfekte.

 

Pacific Rim National Park

130 km ad øens vestkyst dækkes af nationalparken Pacific Rim. Turen dertil tværs over øen er utrolig smuk og vi opfordrer, at I giver jer god tid til at kunne gøre stop ved de mange smukke vandfald og udkigspunkter. Det mest populære område i Pacific Rim er Long Beach, en 11 km lang sandstrand med klippefremspring. Lige bag Pacific Rim ligger en smuk regnskov. 

 

Strathcona Provincial Park

Parken ligger lige i hjertet af Vancouver Island, hvor der stadig en del regnskov tilbage. I Strathcona Provincial Park finder I bl.a. et af verdens største vandfald – Della Falls. Vandfaldet er Canadas højeste og har et fald på mere end 440 meter i tre dekader. Et helt utroligt syn. 

I Stratcona Provincial Park findes seks ud af de syv højeste bjerge på øen samt Comox Glacier. For de hårdføre vandrere byder parken på noget af det mest vilde og uberørte natur. Den eneste måde at komme rundt i parken på er via fod, hvilket gør at mange af de fantastiske naturskabninger, der ligger i udkanten af parken, kræver en del vandring for at komme til. 

I Strathcona Provincial Park får I alt, hvad den Canadiske natur kan tilbyde. Søer, vandfald, sneklædte bjergtoppe og det bedste af det vilde dyreliv. Et uforglemmeligt besøg for enhver, der har den mindste interesse for naturens flotte skabninger.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Vancouver Island. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Canada her. 

Oplev spækhuggere på en sejltur fra Vancouver Island - Rejser til Vancouver Island
Oplev spækhuggere på en sejltur fra Vancouver Island - Rejser til Vancouver Island
Besøg hyggelige Victoria på Vancouver Island
Besøg hyggelige Victoria på Vancouver Island
Der er god mulighed for at komme ud i naturen på rejsen til Vancouver Island
Der er god mulighed for at komme ud i naturen på rejsen til Vancouver Island
Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Canada

Interesseret i en rejse til Canada?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Canada!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: