65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Yellowstone National Park

Mellem delstaterne Idaho, Wyoming og Montana ligger utrolige Yellowstone National Park, som er et specielt sted af mange grunde. Først og fremmest ligger Yellowstone på den mest aktive undergrund i verden.

Under jordens overflade ligger der en kæmpe vulkan på hele 70 km i diameter. Sidst vulkanen var i udbrud, for mere end 640.000 år siden, dækkede asken hele Nordamerika, og det fik store konsekvenser for dyre- og plantelivet. Utroligt nok er vulkanen ikke død endnu! Den puster gennem gejsere for at slippe af med trykket, så den ikke eksploderer igen. Overalt i Yellowstone kan man derfor se gejsere som på skift skyder op af de varme vandhuller. Det er her, man finder halvdelen af gejserne i hele verden. 

Yellowstone blev en nationalpark i 1872, noget som gør den til verdens ældste nationalpark. En anden grund til Yellowstones popularitet og fascination blandt besøgende er den mangfoldige koncentration af vilde pattedyr såsom bisoner, elge, antiloper og kronhjorte. Er man heldig kan man også få øje på ulve og bjørne. Oplev den fantastisk natur med smukke søer, floder og vandfald. I vil hurtigt indse, at I er snublet over en af naturens mest fantastiske kreationer, hvis I rejser hertil.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Yellowstone National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Bisoner - Rejser til Yellowstone National Park
Bisoner - Rejser til Yellowstone National Park

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Old Faithful Inn

    The Old Faithful Inn er et nationalt historisk landemærke, en hytte i rustik stil med udvendig tømmer og tre. Værthuset ligger ved siden af selveste Old Fait...

    Læs mere
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: