65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

The Old Faithful Inn er et nationalt historisk landemærke, en hytte i rustik stil med udvendig tømmer og tre. Værthuset ligger ved siden af selveste Old Faithful Geyser i Yellowstone National Park. Den oprindelige del af værtshuset blev fuldført i 1904 og inkluderer en stor lobby med en enorm pejs. Faciliteter inkluderer en delikatesseforretning, cocktail-salon, turistinformation og gavebutik. Der er gratis parkering på området.

Værtshuset består af hele 329 gæsteværelser som bærer præg af den rustikke stil i tre og tømmer.

Faciliteter på værelserne:

  • Hårtørrer
  • Strygeudstyr tilgængeligt på forespørgsel

Værelsestyper:

EAST WING SUPERIOR
Det veludstyrede Superior-værelse vender ud mod gejseren (udsigten kan blive noget blokeret af træer) og inkluderer en queen size-seng eller to queen size-senge og et privat bad (badekar / brus, vask og toilet). TV, radio og klimaanlæg er ikke tilgængeligt ved overnatningsstedet i parken.

PREMIUM EAST WING 
En queen size-seng eller to queen size-senge og eget bad. Værelset vender mod gejseren, men udsigten kan blokeres af træer. TV, radio og klimaanlæg er ikke tilgængeligt ved overnatningsstedet i parken.

PREMIUM WEST WING 
Det veludstyrede Premium-værelse vender mod gejseren (udsigten kan blive noget blokeret af træer) og inkluderer en queen size-seng eller to queen size-senge og et privat bad (badekar / brus, vask og toilet). TV, radio og klimaanlæg er ikke tilgængeligt ved overnatningsstedet i parken.

STANDARD ROOM 
1 queensize-seng eller token-senge med eget bad.

 

NB: På grund af stor efterspørgsel efter overnatningssteder i parken, er værelsestilgængeligheden på denne ejendom begrænset selv når du bestiller i god tid.

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: