65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Florida

I USA's næst sydligste stat findes nogle af verdens smukkeste kystlinjer, men dette er bare én af de utallige attraktioner man kan opleve på en rejse til Florida. I solskinsstaten kan I se frem til kridhvide strande, tropiske øer, eventyrlige vådområder, farverige storbyer og verdenskendte forlystelsesparker. Florida har med andre ord noget at tilbyde alle rejsende, store som små.

 

Rejser til Miami – storby- og strandferie 

Miami er mest kendt for sine smukke strande og glamourøse Ocean Drive. Men i Miami kan I også opleve charmerede gader med smukke art deco-bygninger, gode restauranter og butikker, et livligt natteliv og ikke mindst en afslappende livsstil. Miami er påvirket af den cubanske kultur, som gør maden og drinksene her til en oplevelse i sig selv. Tag en slentretur gennem Little Havana og mærk det cubanske langsomme tempo. Det er også i Miami I finder en af USA’s smukkeste laguner og kendte landemærke, nemlig Venetian Pool. Det er ikke uden grund at Miami har erklæret sig selv som det mest fantastiske sted i USA.

 

Rejser til Orlando - verdens underholdningshovedstad

Orlando er kort sagt verdens største legeplads for både børn og voksne. Her finder man et stort udvalg af temaparker: verdenskendte Walt Disney World, Universal Studios, Wet’n Wild og alligatorernes hovedstad – Gatorland, bare for at nævne nogle. Men Orlando består ikke bare af adrenalinfyldte temaparker. I byen kan man også skrue ned for tempoet og besøge spændende museer, samt smukke parker og haver, som f.eks. Harry P. Leu Gardens, hvor I kan nyde synet af planter fra hele verden, inklusiv Floridas største rosenhave.

 

Rejser til Fort Lauderdale - Amerikas Venedig

Fort Lauderdale kaldes for "Amerikas Venedig" på grund byens 500 km lange kanalsystem som gør stedet populært for folk med både. Fort Lauderdales strandpromenade summer af liv og byder på et væld af caféer, spændende restauranter og butikker. Byens havn, Port Everglades, er en af de mest hektiske krydstogtskibshavne i verden, hvor enorme skibe lægger til kaj før de sætter kursen modl Caribien, Mexico og andre eksotiske destinationer. Man kan roligt sige at byens fortid som "fest-sted" for studenter er forbi.

 

Rejser til Everglades - eventyr i sumpen

Everglades National Park er Nordamerikas største sumpområde og huser flere spændende dyrearter, som f.eks. alligatorer, skildpadder, flamingoer, pelikaner, vaskebjørne og meget mere. Den bedste måde at opleve nationalpark på er at tage med på en guidet tur rundt i sumpene i en ”airboat”. En guide vil fortælle dig alt som er værd at vide om Everglades’ sumpe og dyreliv. Desuden får man muligheden for at komme helt tæt på dyrene. En tur i ”airboat” er også en sjov oplevelse, når guiden sætter farten op, og man suser af sted over sumpene mellem det høje græs. BENNS arrangerer ”airboat-ture” med transport fra Miami Beach.

 

Rejser til Florida Keys - utallige tropiske øyer

Øgruppen Florida Keys, består af ca. 1700 øer, som ligger som perler på en snor, forbundet af over 40 broer helt fra sydspidsen af Florida og hele vejen ud til Key West. Køreturen ud til Florida Keys er helt unik og en oplevelse i sig selv, da man ikke kan finde noget lignende andre steder i verden. Mange rejser direkte til Key West, men undervejs er der faktisk mange tropiske oaser med flotte hoteller med en afslappet stemning, som kendetegner området. Key West er et kapitel for sig selv med sin nærmest caribiske atmosfære. Kendt for sine hypnotiserende solnedgange og Hemingways stambar- Captain Tony’s Saloon, er byen et MUST.

 

Rejser til St.Augustine - USA's ældste by

USA's ældste by, St. Augustine som ligger på Floridas østkyst, har virkelig beholdt sin gamle, spanske charme. St. Augustine er mest kendt for sine charmerende og gamle gader, spansk arkitektur, historiske bygninger og ikke mindst sin smukke bugt. Gå en tur ned ad St. George street, hvor I vil opleve kunstgallerier, små butikker og gode restauranter. I centrum vil I få øje på fortet "Castillo de San Marco" fra 1700-tallet, som er en kendt turistattraktion.

 

Rejser til Fort Myers - palmernes by

I det sydvestlige Florida ligger Fort Meyers, som omtales som "palmernes by" efter at opfinderen, Thomas Edison, plantede hundredevis af palmer i byen. De fleste turister lader sig lokke til strandene ved Fort Myers Beach og Sanibal Island fremfor at besøge byen. Men man bør absolut ikke gå glip af Fort Myers. Her kan I bl.a. fiske, ro i kajak, vandre, tage på delfinsafari og spise på gode restauranter. I Edison & Ford Winter Estates kan man gå rundt i smukke botaniske haver.

 

Rejser til Sanibel Island - Strand- og familieferie

Ikke langt fra Fort Myers ligger Sanibel Island, et lækkert og familievenligt sted uden neonlys, temaparker og billige strandbare. Her får ingen bygninger lov til at være højere end palmerne og motorstøj fra vandaktiviteter er bandlyst ved kysten. Sanibel Island er også et yndet sted for samlere, som er på jagt efter flotte muslinger, sneglehuse og konkylier, som havet har skyldet ind på stranden. Det lune vand ved øen giver skaldyrene de optimale forhold for vækst, og derfor er Sanibel Island et af de bedste steder i verden for samlere.

 

Sydstatscharme og smeltedigel af spændende kulturer

I den nordlige del af Florida vil man kunne opleve sydstaternes køkken og charme. Men jo længere syd I rejser i Florida, desto mindre ligner staten det man associerer med "The South". Storbyerne har en farverig blanding af mange forskellige kulturer - specielt Miami som kan ses som en krydsning mellem en amerikansk metropol og en latinamerikansk storby. Længst syd byder Florida Keys på strandlivets langsomme tempo og uformelle atmosfære. Tre storbyfavoritter i Florida er Miami, Orlando og Fort Lauderdale.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Florida. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Miami - Rejser til Florida
Miami - Rejser til Florida
Fort Myers - Rejser til Florida
Fort Myers - Rejser til Florida
Airboats i Everglades - Rejser til Florida
Airboats i Everglades - Rejser til Florida
Florida
Florida
Florida
Florida
Florida
Florida
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: