Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Nambu Camp

Nambu Camp ligger i Big 5 Olifants West Nature Reserve i hjertet af Greater Kruger.

 

Faciliteter

Campen består af to luksus chaleter (stråtækt hytte) med stor privat balkon samt fire standard chaleter. Der er plads til maks. 12 gæster, så det er en intim oplevelse at bo her.

Hovedbygningen har loungeområde og et kæmpe udeområde/udsigtsplatform. Her er et "boma"-område, hvor man sidder sammen omkring et bålsted. Wifi ved hovedbygningen.

Campen har desuden swimming pool, hvor man kan slappe af mellem aktiviteterne.

 

Børn

Børn fra 8 år er velkomne. Børn på 12 år og ældre betaler fuld pris, mens børn fra 8 til 11 år i eget værelse betale 80 % af voksenpris. Børn fra 8 til 11 år, der deler værelse med forældre, betaler 50 % af voksenpris.

 

Aktiviteter

Nambu Camp tilbyder game drives (safarikørsel) både morgen og aften. De faciliterer også fuglekiggeri, hvor man kan opleve det rige fugleliv i Kruger-områder.

Personalet arrangerer også "sundowners" ude i landskabet og middage, hvor man spiser traditionel sydafrikansk braai (barbecue).

Der er desuden mulighed for at komme på dagsture til Kruger National Park og Panorama Route. Begge som tilkøb til, hvad der normalvis er inkluderet i opholdet.

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Sydafrika

Interesseret i en rejse til Sydafrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Sydafrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: