65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Shiduli Private Game Lodge

Shiduli Private Game Lodge ligger i det østlige Sydafrika i Limpopo-provinsen og ca. 200 km fra den store Krugerpark. Beliggende tæt på Makhutswi floden og med de mægtige Drakensbjerge som bagtæppe er scenen sat for flotte naturoplevelser på mange områder.

Shiduli Private Game Lodge udstråler afrikansk charme, når det er bedst, i kombination med førsteklasses indkvartering og en vildmarksoplevelse med et bredt udvalg af vildt lige fra The Big Five (løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn samt The Big Seven (som Big5 men inkl. gepard og den sjældne vilde hund) til masser af antiloper, bukke og ikke at forglemme mange forskellige, smukke fugle og vegetation i øvrigt. Afrikansk flora og fauna når det er smukkest. Shiduli tilbyder ligeledes muligheden for at lave en vandresafari med guide, så man kommer helt tæt på naturen, lærer om planterne, dyrenes fodspor og hvem ved, måske man er så heldig og spotte geparden på en vandretur i bushen.

Spektakulære solnedgange over vildmarken med en sundowner drink i hånden er en integreret del af en safari i Afrika; således også på Shiduli Private Game Reserve, hvor hver eftermiddagssafari slutter af med en Sundowner, ofte ved et vandhul eller fra toppen af en Kopje. Her tales dagens oplevelser igennem og vildmarkens særegne duft og lyde tages ind, mens man føler sig heldig over at få lov til at opleve dette spektakel.

Lodgens centrale faciliteter omfatter et 'open-air' spiseområde, et luksuriøs lounge område med Wi-Fi og to barer. Under middagen er der ofte optræden af afrikanske dansere, der udfører traditionelle danse. Udover middagen i den større restaurant, tilbydes mulighed for middag i vildmarken, boma-middag såvel som sydafrikansk braii/barbecue middag og ren afslapning i den forfriskende pool.

Aktiviteter:
Jeres vildmarkseventyr inkluderer Game Drives i åbne 4-hjulstrækkere og vandresafari med erfarne guider/rangers.

Hvad gør Shiduli Private Game Lodge til noget særligt?

  • Frodige omgivelser og masser af dyreliv som kan nydes på safarien
  • Ideelle forhold for familier med forbundne luksus suiter
  • Lækkert køkken 
  • Solide murstenshytter med stråtag
  • Nærhed til Greater Kruger National Park
  • Udsigt til de majestætiske Drakensbjerge

Værelser/Suiter

Shiduli Private Game Lodge tilbyder i alt 24 luksus suiter (som I skal bo i), samt en enkelt Royal Suite. Alle suiter er luksuriøst indrettede i varme, afrikanske jordfarver og med badeværelse en-suite. 

Thera Naka Spa

Nyd en behandling i lodgens Thera Naka Spa. Det kan være godt for de ømme ben og den - måske - solømme hud. Eller måske bare for ens selvforkælelse.
Et godt udvalg af behandlinger og forskellige massager m.m.

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Sydafrika

Interesseret i en rejse til Sydafrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Sydafrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: