Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Garden Route

Garden Route strækker sig over 200 kilometer i Sydafrika, helt præcist fra Heidelberg i vest til Storms River Mouth i øst. Men ruten bliver længere og længere. For mange er det i dag strækningen mellem Cape Town og Port Elizabeth. Det gør det hele endnu bedre.

 

En ferie i sig selv

Turen kan gøres på to-tre dage. Men det vil være synd. Brug en uge. Hvis det ikke er muligt, så brug tiden på nogle få udvalgte steder og undgå store turistcentre som Knysna og Plettenberg Bay - medmindre I er kommet for at møde andre turister. Turen tager udgangspunkt i Cape Town, men kan selvfølgelig køres modsat fra Port Elizabeth mod Cape Town. Højdepunkterne på turen er mange og forskelligeartede, hvilket gør området helt unikt. Her møder man hele verden!

 

Hermanus

Et typisk feriested og byder ikke på særlige attraktioner udover over en særdeles væsentlig ting: Hvaler. Hermanus er et ypperligt sted at iaggtage hvaler i perioden okt-nov.

 

Mossel Bay

Her ankrede portugiseren Bartholomeu Diaz op i 1488 på sin vej til Indien. Tag en sejltur til Seal Island, en lille ø ude i bugten befolket af flere tusinde sæler. Om foråret boltrer delfiner og hvaler sig også i farvandet.

 

Oudtshoorn

En mulig og spændende heldagstur eller for overnatning. Ligger på den modsatte side af Outeniqua bjergkæden, der følger kystområdet ved Garden Route. Oudtshoorn er især kendt for sine strudsefarme og Cango Caves lidt nord for byen. Besøg i rovdyrparken lige udenfor byen kan også anbefales.

 

Wilderness

Vil I opleve noget, der minder om Vesterhavet i Sydafrika? Så er Wilderness stedet. Her ser I de brede sandstrande og det brusende hav, og her kan livet nydes i dagevis.

 

Knysna

Et pragtfuldt naturområde med smuk lagune og flotte bjergformationer. De majestætiske Knysna Heads er et ikon i Sydafrika og troner smukt ved indsejlingen til lagunen. Prøv de lokale østers, gå eventuelt en tur i den lokale Waterfront, et forlystelseskvarter, hvor I finder adskillige spændende fiskerestauranter. Plettenberg Bay Feriestedet for de rige, de unge og de som gerne vil være rige med masser af fine strande tæt på byen.

 

Bloukrans

Verdens højeste bungee jump, 216 meter ifølge Guiness Rekordbog. I skal ud midt på broen over den høje kløft ved Bloukrans River – og kan springe enten med hovedet eller benene først. Turen tager fire-fem sekunder.

 

Tsitsikamma

Unik hav- og kystpark, der er oprettet for at beskytte kysten. Skove og bjerge, dybe kløfter og flotte vandfald. Men ingen bademuligheder. Dertil er kysten for bjergrig. Dykning og vandreture, bl.a. det fem dage lange Otter Trail med overnatning i hytter.

 

Port Elizabeth

Port Elizabeth er et særdeles smukt badested. Især hvis I er til surfing må Port Elizabeth/Jeffrey’s Bay anbefales. 

 

Fakta om Garden Route:

Rutens længde: 200 km fra Cape town til Port Elizabeth

Beliggenhed: Cape Provinsen i Sydafrika

Bedst at besøge: I den sydafrikanske sommer fra december - marts

Hvorfor Garden Route:

  • Stor variation i oplevelserne
  • Vild natur
  • Charmerende kystbyer
  • Anderledes dyreliv

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmerejse til Garden Route. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Sydafrika her.
Læs mere om vores rundrejser i Sydafrika

 

Pingviner i Mossel Bay
Pingviner i Mossel Bay
Det er oplagt at gå ture på Garden Route
Det er oplagt at gå ture på Garden Route
Rådhuset i Port Elizabeth
Rådhuset i Port Elizabeth
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Sydafrika

Interesseret i en rejse til Sydafrika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Sydafrika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: