65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om The Float House River Kwai

The Float House River Kwai er en unik hoteloplevelse midt på River Kwai i det smukke landskab. Hotellet består af en række luksuriøse flydende bungalows, der flyder på floden og giver jer en enestående følelse af at være tæt på naturen.

Restauranten

Efter en dag med eventyr kan I slappe af og forkæle jer selv med traditionelle thailandske spabehandlinger eller nyde autentiske thailandske retter i hotellets restaurant, mens I nyder den smukke solnedgang over floden.

Aktiviteter

Hotellet tilbyder en række aktiviteter, herunder guidede ture til lokale seværdigheder som den historiske bro over River Kwai og Erawan National Park, hvor I kan udforske vandfald og vandre gennem junglen. Der er også mulighed for at deltage i spændende aktiviteter som kajaksejlads, junglevandring og besøg i lokale landsbyer.

Indkvartering

Hver bungalow på The Float House er smagfuldt indrettet med moderne faciliteter og traditionelle thailandske elementer. Fra de private terrasser kan I nyde den betagende udsigt over floden og de omkringliggende kalkstensklipper og frodige regnskov.

Læs mere om vores rejser til Thailand

Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Thailand

Interesseret i en rejse til Thailand?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Thailand!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: