65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Tokyo

Japans hovedstad, Tokyo, er en eksplosion af kontraster. Fra oldgamle templer til futuristisk arkitektur. Fra fortryllende kirsebærtræer i parkerne til neonoplyste forretninger. Og fra oldgammel kultur til teknologisk udvikling, der sætter standarden for resten af verden.

Når du rejser til Tokyo, kan du godt forberede dig på at opleve en by som ingen anden – hvilket gør den så fantastisk spændende!

Med sine 14 mio. indbyggere og et areal på over 2.000 km2 er der oplevelser nok til en hel rejse i Japans hovedstad alene. Vi anbefaler dog at besøge Tokyo som en del af en rundrejse i Japan, hvor det kan give særligt god mening at slutte rejsen i storbyen med suveræn mad og shopping.

Find roen i de gamle templer, og mærk pulsen i de travle gader - Tokyo kan det hele
Find roen i de gamle templer, og mærk pulsen i de travle gader - Tokyo kan det hele
Kryds verdens travleste lyskryds på rejsen til Tokyo: Shibuya Crossing
Kryds verdens travleste lyskryds på rejsen til Tokyo: Shibuya Crossing

Derfor skal du rejse til Tokyo

  • Mærk pulsen i en af verdens mest berømte metropoler
  • En drømmerejse for foodies – fra gademad til gourmet
  • Se historiske seværdigheder som Sensoji-templet
  • Gå over verdens travleste lyskryds, Shibuya Crossing
  • En fotogen by – fra sirlige japanske haver til farverig Harajuku-mode
  • Shop amok i elektronik, popkultur, tegneserier og spil

Asakusa med Sensoji-templet

Enhver rejse til Tokyo bør indebære en tur til den gamle bydel, Asakusa. Her ligger Tokyos ældste og mest berømte buddhistiske tempel, Sensoji, der blev opført i år 645.

Porten ind til templet, Kaminarimon, er med sin kæmpe lanterne på næsten fire meter et ikon for Tokyo. Mellem tempelporten og templet går man ad den smalle gade Nakamisa-dori Street, hvor der findes små butikker og et udbud af streetfood.

Gaden ender ved endnu en stor og smuk port, Hozomon Gate, der skal passeres, inden man kan gå indenfor i det imponerende Sensoji-tempel. Alt i alt en helt særlig oplevelse!

Indgangsporten til Sensoji-templet er et must at besøge på rejsen til Tokyo
Indgangsporten til Sensoji-templet er et must at besøge på rejsen til Tokyo
Det interaktive museum teamLab Planets er en oplevelse, du kun får på en rejse til Tokyo
Det interaktive museum teamLab Planets er en oplevelse, du kun får på en rejse til Tokyo

Tech, trends og gadgets

Tokyo er et globalt fyrtårn inden for innovation og teknologi. Byen er kendt for sin futuristiske skyline, nyskabende arkitektur og og elektronik-distriktet Akibahara.

Hvis du er til computerspil eller gadgets, skal du besøge dette område på din rejse til Tokyo – det er rent slaraffenland for tech-fans.

Selv for de mindre teknologisk interesserede kan vi anbefale at besøge det digitale kunstmuseum teamLab Planets. Det er et ganske særligt museum, hvor du selv tager aktiv del i kunsten ved bl.a. at gå barfodet gennem vand og blive en del af en digital blomsterhave. Det er den slags oplevelser, man kun finder på en rejse til Tokyo.

Madmekkaet Tokyo

Tokyo er et paradis for dig, der rejser for også at få kulinariske oplevelser. Mulighederne er nærmest uendelige, hvad angår spisesteder i Tokyo, og de spænder bredt fra helt simple streetfood-boder på markeder til Michelin-restauranter med hvide duge og fine dining.

Det gode ved madkulturen i Tokyo er, at mange restauranter er inddelt i temaer, hvor de specialiserer sig i én slags mad eller én ret, såsom ramen eller sushi. Sidstnævnte kan anbefales at prøve på det berømte fiskemarked Tsukiji Outer Market, hvor du sidder blandt lokale handlende og boder af friskfanget fisk. Glem alt om, hvad du kender fra danske sushirestauranter – her er fisken i centrum!

Spis sushi på Tokyos berømte Tsukiji Fish Market
Spis sushi på Tokyos berømte Tsukiji Fish Market
Du kan tage op i Tokyo Tower, eller du kan se det fra toppen af det højere Tokyo Skytree
Du kan tage op i Tokyo Tower, eller du kan se det fra toppen af det højere Tokyo Skytree

Tokyo fra toppen

Når man rejser til Tokyo, kan det være svært at begribe, hvor stor byen egentlig er. Men en god måde at få en fornemmelse er ved at komme op i et af byens berømte tårne. Her er særligt to værd at fremhæve.

Det ene er Tokyo Tower, som også er et af byens mest ikoniske vartegn. Det blev bygget i 1957-58 med inspiration fra Eiffeltårnet i Paris. Det har en observationsplatform i 150 m højde, hvor du kan tage op og nyde udsigten, samtidig med at du kommer tæt på det berømte tårn.

Det andet er Tokyo Skytree, som stod færdig i 2012 som verdens højeste sendetårn. Det er 634 m højt og har observationsplatforme i både 350 og 450 m højde. Så her kommer du altså noget højere op og kan opleve et 360 graders panorama, hvor der er udsigt helt til Mount Fuji på klare dage.

Manga og mode i Harajuku

Harajuku-bydelen, som ligger centralt i Tokyo, er et eklektisk område kendt for sin helt særlige mode, ungdomskultur og kunstneriske udtryk. Det er bestemt værd at lægge vejen forbi her på rejsen til Tokyo.

Gå en tur ned ad hovedgaden, Takeshita Street, og oplev imponerende butiksruder, manga-inspireret mode, finurlige accessories og farverig street art. Her får du et indblik i Tokyos unikke ungdomskultur, hvor diversiteten er enorm, og det kan være svært at kende forskel på fantasynørder og fashionistaer.

Det er også i Harajuku, du kan se den ikoniske helligdom Meiji Shrine, der står som en rolig kontrast til de livlige butiksgader.

Oplev de unge japaneres farvestrålende mode i Harajuku-området i Tokyo
Oplev de unge japaneres farvestrålende mode i Harajuku-området i Tokyo
Prøv den japanske snack "dango" på en tur i historiske Kawagoe
Prøv den japanske snack "dango" på en tur i historiske Kawagoe

Kawagoe – en historisk perle

Ønsker du at komme lidt ud af byen, kan det anbefales at besøge byen Kawagoe, mens du er i Tokyo. Den ligger blot 30 min med tog fra Tokyo Station, men tilbyder en helt anden verden.

Kawagoe er kendt som ”Little Edo” (Edo = det gamle navn for Tokyo), da byen uden for storbyen var leverandør af en lang række varer til hovedstaden, og de to byer fik derfor et nært bånd. I dag kan du opleve den arkitektur og stemning, som man kender fra Edo-perioden (ca. år 1600-1800) med bl.a. Kurazukiri-huse, der med sine lervægge er med til at give gaderne en særlig charme.

I området Kurazukiri Zone kan du bl.a. se det ikoniske Kitain Temple, velbevaret arkitektur, smukke japanske haver og gaden, der kaldes Candy Alley, hvor du kan købe traditionel, japansk slik. En sjov og anderledes dagtur fra den travle storby!

Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Japan

Få skræddersyet rejsen til Japan

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Japan.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: