65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Arches National Park

5 km nord for Moab ligger et stort område med over 2000 unikke klippebuer, der med tiden er skabt af vind og vejr. Nationalparken er åben året rundt, men det bedste tidspunkt at besøge den er i foråret og efteråret. Her er temperaturerne mest behagelige for vandreture i området.

Den smukkeste af buerne er Delicate Arch med et spænd på godt 10 meter. Den er smukkest at se ved solnedgang, hvor de smukke farver laver et lille farvespil.

Den største af buerne er Landscape Arch, der er 32 meter høj og spænder over 93 meter. Landscape Arch kan kun ses til fods ad en god vandrerute ud gennem Devils Garden, hvor man finde flere smukke klippebuer. Længere ude af denne vandrerute, bliver ruten mere primitiv og krævende, men det er en smuk tur gennem de noget usædvanlige landskab.

 

Hole N' the Rock

Hvis man først er i Moab bør man ikke gå glip af Hole N’’ Rock. I bedste Flintstone-stil gravede dansk-amerikaneren, Albert Christensen, sit 450 km2 store hjem ind i en stor sten 24 km syd for Moab. Her boede han frem til sin død i 1957 og ligger i dag begravet sammen med sin kone lige ved deres hjem. En anden dansk-amerikaner, Erik Hansen, tog over "sten-hulen" og lavede den om til turistattraktion. Så vil I se et hjem, der er udover det sædvanlige , så bør I tage med på en guidet tur indenfor.  

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Arches National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

Udsigt fra stenbuen "North Window"
Udsigt fra stenbuen "North Window"
Park Avenue Trail, hvor man går i bunden af kløften
Park Avenue Trail, hvor man går i bunden af kløften

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Under Canvas Moab

    Moab er et paradis for jer der ønsker at opleve Utahs fascinerende natur helt tæt på. Ønsker I at bo i et med naturen, men samtidig nyde goderne ved lidt luk...

    Læs mere
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: