65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om campen

Moab er et paradis for jer der ønsker at opleve Utahs fascinerende natur helt tæt på. Ønsker I at bo i et med naturen, men samtidig nyde goderne ved lidt luksus? Så er glamping i luksustelte på Under Canvas det helt rigtige valg for jer. De luksuriøse glampingtelte giver jer nemlig mulighed for at nyde Utahs spektakulære ørken uden at gå på kompromis med komforten. Fra campingpladsen er der ikke lang vej til områdets fantastiske attraktioner.

Under Canvas ligger 11 km nord for Moab i Utah, ikke langt fra indgangen til både Arches National Park og Canyonlands National Park. Det som gør Under Canvas til et fascinerende sted er at lejren blender beskedent ind i det dramatiske landskab med dybe canyons og tårnhøje plateauer.

Luksustelte

Under Canvas tilbyder 3 forskellige typer luksustelte, alle med plads til op til 4 personer:

Deluxe
Disse telte er udstyret med eget private bad, som inkluderer en brusekabine, vask og toilet. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen private veranda kan du nyde den smukke stjernehimmel om aftenen.

Safari
Safari er store telte udstyret med 4 enkeltsenge – perfekt for familier eller venner som rejser sammen. Lige ved teltet har du adgang til campingpladsens luksuriøse bad, med brusekabine, toilet og vask.

Suite
Suiten er perfekt for par og familier. Nyd jeres eget private bad, med brusekabine, vask og toilet. På din private veranda venter der en skøn udsigt over den glitrende stjernehimmel. Suiterne har desuden den bedste udsigt på hele campingpladsen.

Det er også mulig at få en "tipi" (et kegleformet telt) på samme teltplads. Tipien har plads til i alt 6 personer (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter

Både morgenmad og frokost kan købes på campingpladsen. Der er næsten uendelige aktivitetmuligheder i Moab, derfor tilbyder Under Canvas forskellige aktivitetpakker du kan købe både før og under opholdet.

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: