Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Canyonlands National Park

I den sydøstlige del af staten Utah ligger Canyonland National Park. Vest for byen Moab dækker Canyonland National Park et enormt område med hundredevis af store og fascinerende kløfter. Canyonland National Park er opdelt i fire divisioner. Eksempelvis ligger området The Needles – Nålene – øst for Colorado River, der borer sig gennem parken.

The Needles har fået dets navn efter de røde og hvide farver, der dominere de store klippestykker i området. Ligesom i resten Canyonland National Park er der overalt en stor variation af klipper, sten og kløfter. Alt sammen uundværlige elementer i parkens flotte stenlandsskab.

Der er to indgange til parken, som ikke er forbundet med hinanden. Den nordlige indgang går til 'Island in the Sky', hvor det er som at køre på en stor ø mellem to gigantiske kløfter. To blinde veje fører ned mellem kløfterne med mange flotte udsigtspunkter. Et af parkens helt store seværdigheder er Mesa Arch (se billede ovenfor), der er en stor klippebue på kanten af en stor kløft med en fantastisk udsigt til flere kløfter gennem buen.

Den sydlige indgang giver adgang ned i nogle af de andre kløfter. Her er den største seværdighed Newspaper Wall, en klippevæg hvor lokale indianere har tegnet malerier på, for at fortælle andre stammer, hvad de har oplevet. Deres eget medie som navnet antyder.

Fra Moab laves der spændende ture i 4WD rundt i Canyonland på de mere utraditionelle veje. Du kan kontakte din personlige rejseekspert hos BENNS for mere information.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Canyonlands National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Vandrestier ved Mesa Arch
Vandrestier ved Mesa Arch
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: