65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Zion National Park

Zion National Park ligger i det sydvestlige USA i staten Utah. Parken strækker sig over et enormt område på 590 km2 fyldt med fantastiske klippeformationer og sjove grotter.

Zion National Park gemmer på mange sære geologiske fænomener. Ved første øjekast ligner de smukke klipper, noget der er menneskeskabt i Hollywood. Men de mange riller i klipperne er skabt af vind og vejr gennem tidenerne. De kæmpemæssige klipper er nemlig skabt af sandsten, der konstant skifter form. Når solen står på de høje klippevægge, byder klippevæggen på alverdens farver. Brun, rød og gul kan med det blotte øje ses og spores tilbage de første indfødte amerikaneres færden for mere end 8000 år siden.

Vejen snor sig rundt i den smukke dal i en hel speciel belysning skabt af solens stråler, der reflekteres på de røde klippevægge. Oplev et plante og dyreliv som det var, da de indfødte amerikanere boede her, og absorbér en fornemmelse af en tid for længe siden der med Zion National Park pludselig kommer tættere på.

Angel Landing er en 8 km stejl vandretur, der belønnes med den smukkeste udsigt ud over dalen i Zion National Park. I besøgscentret i den nærliggende by Springdale kan man se meget mere om Zions historie og tilblivelse.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Zion National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Gå på opdagelse i Zion National Park
Gå på opdagelse i Zion National Park
Zion National Park
Zion National Park
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: