65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

Death Valley i Californiens ørken er det mest tørre og varme sted i hele Nordamerika. Naturen her er ubarmhjertelig og barsk. Store sandklitter, nøgne klipper og udtørret søbund kendetegner Death Valley. Her gror der ikke meget, og det er kun de mest hårdføre dyr der lever her.

Ved "søen" Bad Water Bassin står et skilt på punktet der er 85,5 meter under havets overflade. Og herfra kan man fortsætte ud på den saltede søbund og næsten forgæves lede efter vand. Der ligger ikke meget vand i søen, og der er ingen risiko for at man når så langt ud, at det når over navlen. Det er meget svært at forestille sig at Death Valley er en gammel havbund. Det er ikke for sjovt at området kaldes for Dødens Dal.

Devil's Golf Course er ikke en dejlig grøn golfbane, men et imponerende område med smukke saltkrystaller.

Natural Bridge ligger oppe ad et gammelt flodleje. Turen derop er på gåben ca. 1 km.

Dantes View er besværlig at nå op til ad en stejl og snæver sti. Men amerikanerne elsker at prøve kræfter med den, og når man derop er der en god udsigt ud over Bad Water Bassin og Devil's Golf Course, og man kan se sneklædte bjerge i horisonten.

Der er gode overnatningsmuligheder i både Stovepipe Well og Furnace Creek. Kontakt en af vores konsulenter for at få et tilbud.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Death Valley National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

Lav en "sandengel" i Death Valley National Park
Lav en "sandengel" i Death Valley National Park
Oplev Nordamerikas varmeste sted
Oplev Nordamerikas varmeste sted
Rejseekspert Maria kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Vis resultater for: