65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Yosemite National Park

Den smukkeste natur i Californien finder man i Yosemite. Nationalparken ligger 4 timers kørsel øst for San Francisco oppe i Sierra Nevada bjergene. Her er der gode muligheder for spændende vandreture og opleve dyrevildt.

Vejen ind i Yosemite Valley er det hele værd. Klippevæggen El Capitan hæver sig ca. 2.500 meter op mod himlen, og på den modsatte side vælter vandet ned ad Brideveil Falls. Længere inde i Yosemite Valley ligger Yosemite Village og det smukke vandfald, Yosemite Falls.

Kontakt en af vores konsulenter for at få et tilbud på overnatninger i Yosemite Village. Man kan også bo meget billigt få minutters kørsel fra Yosemite i Oakhurst.

Det er muligt at køre tværs i gennem Yosemite om på den anden side af Sierra Nevada bjergkæden. Men vejen er lukket om vinteren og foråret. Vær opmærksom på, at selvom Yosemite er åbent året rundt, ligger der meget sne helt frem til starten af sommeren. Men de store veje bliver pænt holdt snefrie og er let fremkommelige. Men de fleste vandreruter vil være ufremkommelige.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Yosemite National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Yosemite Falls - Rejser til Yosemite National Park
Yosemite Falls - Rejser til Yosemite National Park
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: