65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til San Francisco

De fleste der besøger San Francisco, efterlader deres hjerte der. Byen man kun kan elske. San Francisco er en kompleks by med en dualistisk om end fascinerende karakter. Den har både den lille bys charmerende intimitet og en verdens metropols sofistikerede stemning og stil. En ting er i hvert fald sikker: I vil helt sikkert IKKE kede jer. Ikke mange besøgende forlader denne by skuffede. San Francisco byder på en kombination af naturskønhed, kunstnerisk perfektion og fræk karakter, der er uden sidestykke i USA.

De stejle gader kan hurtigt tage pusten fra en. Men så kan man altid lade sig transportere af de klassiske og nostalgiske Cable Cars, kabeltrukne sporvogne. Et andet af San Franciscos store varetegn er Golden Gate Bridge, der forbinder trafikken hen over bugten på fornemste vis. Et smukt symbol for en mindst lige så smuk by.

Nyd en dejlig middag på Fisherman's Wharf i en af dem mange gode fiskerestauranter. Områder syder af liv i aftentimerne, og i dagstimerne er liver dejligt afslappende her. Midt i havnebassinet har en stor koloni af califoniske søløver slået sig ned efter det store jordskælv, der rystede byen godt og grundigt i 1989.

 

Alcatraz

Tag på et historisk besøg på historiens mest berømte og berygtede fængsel, Alcatraz. Her sad USA's væreste forbrydere indespæret på en lille ø, der skulle være umulig at flygte fra. Alligevel er flere indsatte forsvundet sporløst fra øen gennem den stærke strøm i bugten "Golden Gate Bay".

På fængselsøen Alcatraz kan man stadig se, hvor Al Capone og andre kendte indsatte levede deres liv og læse historierne om de, der prøvede at flygte fra Alcatraz.

Et af de mest berømte flugtforsøg blev udført af Frank Morris og brødrene John og Clarence Angli, der forsvandt fra deres celler den 11. juni 1961 og aldrig blev fundet igen. Mange mener, at det lykkedes dem at svømme over bugten til San Francisco - andre, at de druknede. Hele historien om deres flugt eller flugtforsøg kan opleves i billeder på Alcatraz.

 

Golden Gate Bridge

Tag med til Golden Gate broen - en af verdens mest kendte broer. Man har ikke været i San Francisco, hvis man ikke har kørt, gået eller cyklet over Golden Gate. Golden Gate er en af verdens mest kendte broer. Golden Gate blev færdig i 1937 og i 27 år havde Golden Gate verdens længste frie spænd.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i San Francisco. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Den imponerende Golden Gate Bridge - Rejser til San Francisco
Den imponerende Golden Gate Bridge - Rejser til San Francisco
Alcatraz
Alcatraz
Golden Gate Bridge, San Francisco
Golden Gate Bridge, San Francisco
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: