65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Joshua Tree National Park

Joshua Tree er en speciel træart, der ligner en mellemting af et fyrretræ og en kaktus. De gror i Mojave ørkenen i det sydvestlige USA og i Mexico. Træet er oprindeligt et almindeligt palmetræ, men gennem generation efter generation har den tilpasset sig Californiens barske landsskab. I den sydlige af Californiens Mojave ørken har man anlagt en hel national park med disse Joshua Træer.

Men det er ikke kun Joshua Trees, man finder i ørkenens sand. Det barske ørkenlandskab byder på klippeblokke, kaktusser, smukke vandreture og små øde oaser med flotte californiske palmer. Joshua Tree National Park kan ikke ses i sit fulde omfang på en enkelt dag. Med parkens størrelse på mere end 4000 kvadratkilometer må selv den mest ihærdige eventyrer give tabt. En enkelt dags vandring er dog rigeligt til at få et indblik i områdets forunderlige og smukke natur. Men det er ikke kun de specielle træer og det gamle ørkenlandsskab, der er værd at holde øje med.

Området er nemlig også hjemsted for et helt specielt dyreliv. Særligt er reptiler og krybdyr fornemt repræsenteret i Joshua Tree National Park. Rejser man gennem ørkenen til fods, skal man tage sig i agt for klapperslanger, der kan ligge kamufleret i sandet.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Joshua Tree National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

I parken er der mange stenformationer - Rejser til Joshua Tree National Park
I parken er der mange stenformationer - Rejser til Joshua Tree National Park
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: