65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Bryce Canyon National Park

Bryce National Park gemmer på en utrolig smuk kløft med en skov af imponerende klippesøjler i mange forskellige former og størrelser formet af flere tusinde af års vind og vejr. Klipperne kaldets for hoodoos. Det er et fantastisk syn at se de utallige hoodoos dominere landsskabet, som var det nåletræer i en af Alaskas gigantiske skove. Men Bryce National Park skal opleves på egen hånd. Mange har forsøgt at give det et navn, der kan sige noget om klippernes foranderlige former. ’’Skoven af klipper’’ og ’’grotten uden tag’’ er bare nogle af dem, men i sidste ende må det være op til den besøgende selv at afgøre, hvad dette forunderlige naturfænomen ligner.

Paiute-indianerne beskrev området som røde klipper der står som mænd i en pibeformet kløft. Og mormoner beskrev kløften som "Et helvedes sted at miste en ko".

En 30 km lang vej går i gennem nationalparken oppe på kanten af kløften med en lang række flotte udsigtspunkter og en smuk naturbro. I bedste western-stil kan man være heldig at se både præriehunde, prærieulve, egern og gribbe. Bjørne kan også være aktive i området, hvilket er med til, at der ind i mellem bliver lukket for campingområder af sikkerhedsmæssige årsager.

Har man lyst til at se et landsskab, der normalt hører til i drømme og er man ikke bange for at gå nogle kilometer for at få en udsigt i topklasse, så er Bryce National Park værd at besøge. Giv stedet din egen associering.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Bryce Canyon National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

Navajo trail i Bryce Canyon
Navajo trail i Bryce Canyon
Drømmeagtigt landskab
Drømmeagtigt landskab
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: