65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Seattle

Seattle er hjemsted for USA's kaffebarer. På stort set alle gadehjørner i Seattle findes der en kaffebar. Og de lokale i Seattle elsker at drikke deres morgenkaffe på deres kaffebarer. Men det er ikke kun kaffe byen er kendt for. I Seattle ligger verdens største bygning med Boeings flyfabrik. Fabriksbygningen er en hel by i sig selv med butikker og egen brandstation. Det er muligt at få rundvisning hos Boeing os se de store jumbojets blive bygget.

Seattle huser et af de bedste american football teams, Seahawks. Og som alle andre steder i USA går de meget op i sporten. Med vandfronten i centrum ligger et hyggeligt marked i bygningerne fra et gammelt fiskemarked.

I den nordlige ende af centrum ligger Space Needle, der er et højt tårn, der mest af alt ligner en stor ufo, der er landet på et kæmpe stativ. I kan komme med elevator op i toppen, hvor den gode udsigt byder på et flot view over Seattle, Olympic nationalpark og Mount Rainier. Desuden finder I også en roterende restaurant i toppen af tårnet, så I kan se udsigten hele vejen rundt under en middag.

Ved siden af Space Needle ligger Seattle Center, der har budt på spændende udstilliger siden åbningen af verdensudstillingen i 1962, og Experience Music Project, der er et musikmuseum til to mia. kr. sponsoreret af Microsoft.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Seattle. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Rejser til Seattle
Rejser til Seattle
Seattle
Seattle
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: