65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Monument Valley

Monument Valley er på samme tid både fascinerende og frygtindgydende. Det barske og flade ørkenlandskab over grænsen mellem Arizona og Utah brydes af store klippemonumenter i mange forkellige størrelser, former og farver. Klippesøjlerne skyder op til 300 meter lodret op mod himlen.

Selve Monument Valley ligger i Utah lige på den anden side af statsgrænsen, når man kommer fra Kayenta i Arizona. Der skal betales en mindre entre til de lokale indianere. Men så har man også adgang til de bedste udsigtsposter og til at køre en tur rundt i den store dal mellem de enorme klippemonumenter.

Er man i autocamper kan det varmt anbefales at tage en nat i Monument Valley. Der er ingen faciliteter, men mod et gebyr kan man få lov til at holde på det bedste udkigspunkt, og nyde både solnedgang og solopgang fra sin autocamper. Monument Valley har dannet kulisse til et utal af cowboy film, og der skal ikke megen fantasi til at forestille sig John Wayne komme ridende gennem området.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Monument Valley. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her.

Oplev Monument Valley på en bilferie i USA
Oplev Monument Valley på en bilferie i USA
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: