65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Badlands National Park & Black Hills

Langs de store sletter i det vestlige South Dakota og videre indover mod Wyoming, strækker der sig en relativt lille og isoleret bjergkæde "The Black Hills".

Det mest kendte i Black Hills er landemærket Mount Rushmore, hvor man kan se en udhugning af ansigterne til fire kendte præsidenter i USA's historie: George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt. I Black Hills bør man også besøge Crazy Horse Memorial, et monument som skal afbilde indianerhelten Crazy Horse. Skulpturen som er planlagt til at blive hele 195 m bred og 172 m høj, er fremdeles under konstruktion, men hvis den bliver færdig vil dette blive verdens største skulptur.

I samme område ligger nationalparken Badlands på hele 99.000 hektar. Her vil I se eroderet bjergtoppe og plateauer og uendelige præriesletter – langt borte fra civilisationen. Vejr og vind har hærget området i tusindevis af år og gjort landskabet smukt med sine farverige klippeformationer. Dette er et sandt paradis for geologer. I Badlands er der også blevet fundet, og der findes stadig, fossiler i landskabet af urgamle dyr, så som sabelkatte og gigantiske næsehornslignende skabninger. Af levende dyr kan man få øje på bisoner, prærieulve og den udrydningstruede sortfodet ilder for blot at nævne nogle stykker.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Black Hills National Forest og Badlads National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

Et en af dyrene som lever i nationalparken
Et en af dyrene som lever i nationalparken
Smukke Sylvan Lake i Black Hills
Smukke Sylvan Lake i Black Hills

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Under Canvas Mount Rushmore

    Und jer selv en overnatning som I ikke kommer til at glemme lige foreløbigt! Vi snakker selvfølgelig om Under Canvas Mount Rushmore. Se frem til et mindeværd...

    Læs mere
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: