65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om campen

Und jer selv en overnatning som I ikke kommer til at glemme lige foreløbigt! Vi snakker selvfølgelig om Under Canvas Mount Rushmore. Se frem til et mindeværdigt ophold i Keystone, South Dakota, og glæd jer til at opleve Black Hills National Forest.

Campen ligger «gemt» i udkanten af en gammel guldgraverby og byder på et fantastisk landskab. Herfra har du desuden udsigt til det ikoniske monument, Mount Rushmore. På toppen af det hele har Under Canvas Mount Rushmore en egen restaurant på lejrpladsen.

Under Canvas tilbyder flere forskellige typer luksustelte:  

Deluxe
Disse telte har eget privat badeværelse, som inkluderer et bad, håndvask og toilet. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen privat veranda kan du nyde den smukke stjernehimmel om aftenen. Deluxe har plads til 4 personer. 

Stargazer
Stargazer har sit eget udsigtsvindue over dobbeltsengen, så I kan ligge varmt under dynen og kigge efter stjerneskud på himmelen. Teltet er udstyret med bad, håndvask og toilet. En vedovn holder teltet varmt om natten. Derudover har teltet egen privat veranda. Stargazer har plads til 4 personer.

Suite
Suiten er perfekt til par og familier. Nyt eget privat badeværelse, med bad, håndvask og toilet. På jeres private veranda venter en smuk udsigt over den glitrende stjernehimmel. Derudover har suiterne den bedste udsigt på lejrpladsen. Suiten har plads til 4 personer.

Safari
Safari er store telte udstyret med dobbeltseng eller 4 enkeltsenge – perfekt til familier eller venner som rejser sammen. Lige ved teltet har du adgang til lejrpladsens luksuriøse badeværelse, med bad, toilet og håndvask.

Det er også muligt at få en "tipi" (et kegleformet telt) på samme teltplads. Her er der plads til 6 personer i alt (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter
Både morgenmad og frokost kan købes på campen. Der er næsten uendelige aktivitetmuligheder i området, derfor tilbyder Under Canvas forskellige aktivitetpakker du kan købe både før og under opholdet.

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: