65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Denali National Park

Denali National Park er stedet, hvor man kommer helt tæt på det både fantastiske og barske Alaska. Denali National Park ligger i hjertet af den kæmpemæssige ødemark, med de tronende trætoppe, de lange rislende floder, de hvide bjerge og de store brune bjørne. Symboler på Alaskas storslåede natur.

Parken byder på forskellige turer, der tager den besøgende rundt i det vilde landskab. På eksempelvis Denali Tundra Wilderness Tour vil man i løbet af dagen blive kørt rundt i parken, og blive budt helt indenfor i den, som navnet antyder, vilde natur. På turen bliver der fortalt historier og fakta om parken, og ikke mindst det rige dyreliv dette landskab også byder på. Ud over bjørnene er der rig mulighed for at se elge, rensdyr, bjerggeder og endda ulve. Turen går helt ind til Toklat River, hvor der er en fantastisk udsigt til Mount McKinley der ligger ca. 60 km fra floden.

Vælger man den lange tur, Kantishna Wilderness Tour, kommer man helt ind til den gamle historiske mineby Kantishna. Her får man hele strækningen at se inde i parken og derfor større chance for at se de prægtige, men også meget sky dyr. Ganske få mennesker får lov til at opleve en stor brun bjørn med egne øjne.

Er man klar på en barsk tur i det vilde, og er man ikke bange for at gå nogle kilometer i et hårdt terræn, så er en tur til Alaska og Denali National Park bestemt anbefalelsesværdig.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Denali National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

I Denali kan I få øje på Grizzlybjørne
I Denali kan I få øje på Grizzlybjørne
Mount Denali, Nordamerikas højeste punkt
Mount Denali, Nordamerikas højeste punkt
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: