65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

På grænsen til de canadiske provinser Alberta og British Colombia i den amerikanske delstat Montana, ligger nationalparken Glacier national Park, som har fået kaldenavnet "kontinentets krone". Hvis I ønsker så godt som uendelige vandremuligheder og naturoplevelser af en anden verden, så er Glacier en perfekt destination.

Nationalparken består af over 100 mil med vandrestier i et landskab præget af uberørte skove, enge, bjerge og spektakulære søer. Glacier er specielt eftertragtet for dem, som søger en aktiv ferie, da gletsjerne i området kan byde på eventyrlige gletsjervandringer og mulighed for isklatring. Men gletsjerne er ved at forsvinde. I 1850 var der omkring 150 gletsjere i området som udgør nationalparken. I dag er tallet reduceret til 25, hvor mange af dem kun er rester af deres oprindelige størrelse. Hvis den globale opvarmning fortsætter i samme tempo som nu, kan alle gletsjerne være smeltet bort inden 2030, hvis ikke før. Så I bør rejse til Glacier National Park før det er for sent!

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Glacier National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om USA her

En vandrer tager sig et hvil ved gletsjeren Grinnell
En vandrer tager sig et hvil ved gletsjeren Grinnell
Her kan I nyde utallige vandrestier
Her kan I nyde utallige vandrestier
Rejseekspert Maria kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Vis resultater for: