Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Azerai Can Tho

Beliggende på den lille ø, Au, ude i Hau floden, dækker Azarai Can Tho et område på 8 ha og med 60 værelser. Hotellets design er inspireret af traditionel arkitektur med en moderne fortolkning. Faciliteter og serviceområder inkluderer en bred vifte lige fra fitness center og lækker spa til en junior zone, restauranter, barer og lounges, en butik og en ankomstpavilion og mole til at assistere bådtransfers til/fra hotellet. Gæster ankommer således til hotellet via båd og en bådtur på ca. 10 minutter. Meget idyllisk og romantisk. I modtages i en smuk 'open-air' lobby.

Værelser

Alle værelser har et stort badeværelse og et kombineret sove- og siddeområde. I tillæg har alle værelser en dejlige terrasse foran værelset. Senge i værelset er enten 1 stk. King Size eller 2 Queen size senge. Alle værelser har et utal af moderne bekvemmeligheder inkl. TV, mini bar og mulighed for at lave egen kaffe/te. Hvert værelse er ca. 35 m2 og ligger i frodige, tropiske omgivelser. Interiøret er holdt i lette, lyse behagelige farver. Værelserne falder helt naturligt sammen med de tropiske omgivelser og har udsigt til enten have, sø eller flod. To værelser kan let slåes sammen til 'familieværelser'.

Spise og Drikke

The Café 
The Café har en 'All Day Dining Menu', som består af regionale såvel som internationale retter med fokos på friske, lokale ingredienser og smage. 
Morgenmaden inkluderer traditionel vietnamesisk okse eller kyllinge Pho (nudelsuppe), så vel som en international menu med æg, pølser, pandekager, søde kager, frisk tropisk frugt og friskpressede juicer. Frokostfavoritter inkluderer vietnamesiske retter, salater, sandwiches og hjemmelavede desserter. Middagen består af tapas-retter for at stimulere en social middagsoplevelse.

The Lounge & Bar
Beliggende i pool-området er The Lounge ganske ideel for mindre retter/måltider imellem de større måltider. Her serveres også dagligt Afternoon Tea ledsaget af sødt og surt. The Bar byder på en stort udvalg af aperitifs, cocktails, øl, vin, likør, mocktails og frisk juice.

The Grill
Under trækronen fra de store Banyan-træer serverer The Grill kun middag. En særlig grill menu inkluderer friskfanget fisk, oksekød og fjerkræ ledsaget af frisk salat, organiske grøntsager og hjemmelavede saucer og krydderier.

Spa, fitness og pool

Swimming Pool
Den 31-meter lange pool udgør et behageligt centrum i hotellet og ligger bekvemt mellem The Café og The Bar. Her finder I dejlige solsenge og sol-lounges hele vejen rundt om poolen.  

Fitness center
Det rummelige fitness center har udsigt ud over Hau River og udstyret med alle moderne og nødvendige maskiner for at komme hele kroppen igennem.
Her finder I også et Pilates studio med det seneste Allegro Reformer udstyr, mens et dedikeret yoga og meditation center er ideelt for en afslappende session.
Har man lyst til tennis er der mulighed for det.

Azerai Spa
Axerai spa ligger vud til øens mangrovekanaler og under de skyggefulde trækroner fra Banyan-træerne. Her er 6 A/C behandlingsrum og 2 behandlingssuiter, alle med eget bag og omklædningsrum. Spa'en byder på et omfattende behandlingsprogram lige fra alm. blid svensk massage og hot stone massage til 'body wraps' og 'body scrups'. Lokale ingredienser anvendes i behandlingen så som Mekong ris, sød mandelolie og kaffe. Gamle holistiske Spa-teknikker anvendes i behandlingerne og de professionelle terapeuter er højt uddannede i de forskellige behandlingsteknikker.
Azerai spa tilbyder også alm. manicure, pedicure og hårpleje.

Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: