65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Dette idylliske resort i Da Nang byder på lækre, kulinariske oplevelser i helt fantastiske omgivelser. Resortet er placeret lige på My Khe Beach i centrum af Da Nang, der er derfor både direkte adgang til stranden og kort til den pulserende storby. Fra den laguneformede pool er der direkte udsigt til havet, hvilket gør dette til det perfekte sted at slænge sig i en strandstol og nyde det fantastiske klima på disse kanter.

Furama Resort består af 198 luksuriøse værelser placeret i 4-etagers bygninger opført i en blanding af fransk kolonistil og vietnamesisk stil. Furama Resort byder på helt fantastiske udendørs arealer; nyd de smukke, grønne haver, de billedskønne pools eller den kridhvide sandstrand. Alle 198 værelser har polerede trægulve, er beklædt med naturlige materialer og indrettet med komfortable kurvemøbler. Alle værelser har desuden egen balkon eller rummelig terrasse, som byder på både privatliv og en fantastisk udsigt til havet, haven eller den smukke laguneformede ferskvandspool.

Garden Superior Room

I dette værelse kan haven og solnedgangen nydes fra den rummelige balkon. Værelset er komfortabelt med elegante møbler, walk-in closet og et stort badeværelse i marmor med et luksuriøst brusebad. Værelset er 40.1 kvm stort og balkonen er 11.3 kvm. Et skønt værelse med en fantastisk udsigt til de grønne haveområder på resortet. Balkonen er det perfekte sted at nyde aftenkaffen og solnedgangen.

*Dette værelse findes også med udsigt over den laguneformede pool (Lagoon Superior)

Ocean Studio Suite

Denne suite er dekoreret i sarte, kolde farver og indrettet med lokalt håndværk. Suiten, på 40.01 kvm, er opdelt i to niveauer, hvilket giver en følelse af at have separat soveværelse og loungeområde. Værelset er udstyret med silkepuder, lækkert sengetøj og puder, der alt sammen er med til at skabe en afslappende og karakterfuld atmosfære i den charmerende suite. Den rummelige balkon på 11.3 kvm åbner suiten op og lader en masse naturligt lys ind, ligesom den byder på en fantastisk udsigt.

Mad og drikke

Furama Resort har flere restauranter hvis kulinariske oplevelser byder på et mix af autentiske og lokalt inspirerede vietnamesiske specialiteter, ligesom der er et stort udbud af internationale køkkener som fx. italiensk. Desuden importerer hotellet de lækreste steaks. Indtag jeres måltider i lagunebaren, på strandterrassen, på det lækre steak house eller en af de mange restauranter og lounges som resortet kan pryde sig af - en ting er sikkert, du vil opnå en fantastisk kulinarisk oplevelse uanset hvor du vælge at nyde dit måltid på Furama Resort.

Café Indochine

Caféen serverer international morgenmad hver morgen, men det helt store tilløbsstykke er deres Seafood Buffet, som byder på lækre fiske- og skaldyrsretter, der får smagsløgene til at eksplodere. Buffeten er velrenommeret for dens kreative og spændende retter der smager fantastisk, og desuden er smukt og indbydende præsenteret. Det store udvalg af fisk og skaldyr er fanget i Danang, Quy Nhon og Nha Trang, og tilberedt på forskellige måder der afspejler hele det asiatiske køkken. Retterne bliver enten tilberedt i det åbne køkken eller på grillen udenfor. 

Øvrige faciliteter

  • Fitness Center
  • Sauna og Dampbad
  • Massage og skønhedsbehandlinger
  • Cocktailbar og café

 

Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: