65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

La Veranda Resort Phu Quoc

Stille, historisk og unikt - La Veranda Resort Phu Quoc er dybt forankret i Indokinas historie. Inspireret af fransk kolonipalæstil fra 1920'erne byder hotellet på lækre faciliteter med fortryllende udsigt til en uberørt strand og det azurblå hav i Thailandbugten.

La Veranda Resort Phu Quocs fascinerende miks af klassiske, franske karaktertræk og stilige vietnamesiske temaer er en klar hyldest til en svunden tid. Inspireret af grundlæggeren Mdm. Catherine's familiemæssige relationer til øen, fremstår La Verandas franske kolonipalæ som det centrale element og arkitektoniske perle i dette smukke strandhotel. Beliggende på øens sydvestlige side byder resortet på tidløs, fransk elegance og med fantastisk udsigt til havet fra alle balkoner og verandaer. Anlagt i en klassisk tropisk have emmer La Veranda fuldt ud af elegance, afslappethed, raffinement og sydøstasiatisk sirlighed, når det er bedst.

Deluxe Garden Værelse

Hotellet byder på hele 22 rummelige - 38 m2 - Deluxe Garden Rooms med egen terrasse/balkon med valgmulighed mellem Queen Size og Twin Size senge. Værelserne er alle elegant indrettede med tekstiler og artifakter, der er inspireret af stedets autentiske, historiske charme. 

Værelsesfaciliteter bl.a.:

 • Gratis Wi-Fi Internet
 • Fladskærms-TV
 • In-room dining
 • Bluetooth docking station
 • IDD telefon
 • Skrivebord/stol
 • Sikkerhedsboks

Spise og Drikke

Phu Quoc er kendt for sine pebermarker, sine fiskesauce-fabrikker og friske fisk. Så en kulinarisk oplevelse ligger lige for her - også på La Veranda Resort.

Hotellets restaurant, The Peppertree, byder på en fantastisk udsigt til havet inkl. solnedgangen. Kombineret med restaurantens meget innovative Pacific Rim køkken, som trækker på alle smagsretninger i Stillehavsområdet, er I sikret en skøn middagsoplevelse. Madstilen er Fransk og vietnamesisk gourmet dining.

Hotellets anden restaurant, Le Jardin, ligger smukt helt nede ved stranden og serverer 'All-Day Dining' og buffet.

Let, luftig og i inviterende Art Deco design kommer hotellets bar, Le Bar, rigtig til live, efter at solen er gået ned. Her kan I få et bredt udvalg af dejlige vine, spændende cocktails og anden spiritus og likør, serveret i en unik atmosfære og indretning.

Spa, fitness og pool

La Veranda saltvandspool  
La Verandas store saltvandspool er det perfekte sted at slappe af, tage en kølig dukkert og sippe til en friskpresset juice, en kold øl eller noget andet læskende.

Yoga by the Sea
Prøv stedets yogaklasser og få fornyet energi og velvære. Her undervises i klassisk Hatha yoga på tirsdage, torsdage og lørdage mellem kl. 08.00 og 09.00. 

Le Spa - Organic Day Spa Retreat
Hotellets Spa er anbefalet af selveste Conde Nast rejsemagasin, - højere når det næppe på kvalitetsstigen. Giv jer selv lidt ekstra selvforkælelse med en behagelig massage, scrub, wrap eller en kombination af dette. Her er mulighed for par-behandlinger i samme rum. Et bredt behandlingsprogram med klassiske massager m.m.

Øvrige hotelfaciliteter, bl.a.:

 • Fitness center
 • Kids Club og Babysitting service
 • Dykkerture
 • Læge 'on-call'
 • Vaskeri
 • Valutaveksling
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: