65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

L'Alya Ninh Van Bay

Dette resort er en sand perle placeret midt i frodige, grønne omgivelser ud til en smuk, turkis lagune. Beliggende i Ninh Van Bay ca. 16 km fra centrum af Nha Trang indbyder dette resort til en fredfyldt og afslappende ferie. Eftertragtede Nha Trang er blot en kort sejlur væk - og resortet tilbyder privat bådservice der sejler til og fra centrum samt lufthavnstransfer.

Med luksuriøse villaer med private pools er L'Alya det perfekte sted at nyde den smukke omkringliggende natur enten i infinity-poolen, spaområdet eller på den smukke udendørs terrasse. De smukt indrettede villaer åbner op til en bjergtagende udsigt over havet og er udstyret med fladskærms-tv, kaffemaskine og wifi. Udover helt fantastiske omgivelser byder resortet også på service i verdensklasse, med 24 timers butlerservice og luksuriøse arrangementer. Der er også rig mulighed for at være aktiv, tag for eksempel en Yoga-time om morgenen eller en tur i fitnessrummet.

Hill Rock Pool Villas

L'Alya tilbyder forskellige værelsestyper, men ens for dem alle er den høje standard og fantastiske placering midt i underskøn natur. Resortets Hill Rock Pool Villas er placeret op ad bjergsiden og giver mulighed for at bo i private villaer med egen pool og udsigt over lagunen - meget bedre bliver det ikke. 

Der er 12 Hill Rock Pool Villaer tilgængelige på resortet. Villaerne på 90 km2, har 1 soveværelse og strækker sig over 3 etager; den nederste etage indeholder et stort badeværelse med brusebad, separat badekar, toilet, to håndvaske og klædeskab. Midteretagen er en åben terrasse med bar, lounge-møbler, spisebord og egen pool til at dyppe sig i. Øverste etage med aircondition byder på et indbydende sovemiljø med dobbeltseng og havudsigt (af varierende grad). Soveværelset indeholder desuden myggenet, TV, underholdningssystem, balkon med udsigt til skoven og endnu et toilet.

Restaurant

L'Alyas restaurant med tilhørende u​dendørs terrasse er et helt fortryllende sted, hvor fiske- og skaldyrsretter og vietnamesiske specialiteter kan nydes med den smukkeste udsigt som tilbehør. Kokken på resortet er utrolig talentfuld og kreerer velsmagende og udtryksfulde retter i en varierende menu - og endda lige efter jeres ønsker. Der er også mulighed for at nyde sin middag i villaen med en privat kok eller få en privat middagsoplevelse helt nede ved vandet; enten på stranden eller for enden af badebroen.

Andre faciliteter

  • Infinity-pool med fortryllende udsigt
  • Afslappende spa midt i den tropiske skov
  • Lækker Beach Bar tæt ved vandkanten
  • Stort udvalg af aktiviteter på vand, land og i luften
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: