65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Bali

Rejser til Bali kaldes ofte for rejser til Gudernes Ø. Det er der mange grunde til. En af årsagerne til at Bali rejser stadigt er enormt populære, er blandt andet øens fantastiske landskab, himmelske mad og den gæstfrie befolkning.

Rejser til Bali byder landskabsmæssigt på majestætiske vulkaner og bjerge, robuste kystlinier, sorte og hvide sandstrande, frodige risterrasser og regnskov og en åndelig og unik kultur, som genspejler sig i smukke templer, små offergaver på gaderne og farverige festivaler.

I tillæg kan Bali rejser byde på surfer- og dykkersteder i verdensklasse, et stort antal kulturelle, historiske og arkæologiske attraktioner og et enormt udvalg af hoteller og andre overnatningssteder. Rejser til Bali, 'Gudernes Ø’, har noget at tilbyde alle og enhver, lige fra unge backpackere til mere modne ‘flashpackere’.

 

Rundrejse på Bali eller strandferie, valget er jeres

Rejser til Bali byder på et overvældende udbud af oplevelser og attraktioner, og her er noget for alle ferieformer lige fra en rundrejse på Bali over surferferien til den rene strandferie ved en af de smukke strande. En rundrejse på Bali er nok det de fleste vælger, gerne i kombination med nogle afslappende dage på stranden. Benns har skræddersyet Bali rejser i mange år, så vi ved, hvad det drejer sig om. 

 

Bali ferie - det sydlige Bali

En Bali ferie i det sydlige Bali er ensbetydende med luksuriøse hoteller og børnevenlige strande. Eventyret for jeres Bali ferie begynder som oftest allerede i lufthavnen i hovedstaden Denpasar. Denpasar er en travl og multikulturel by, hvor man kan opleve Bali udenfor de mere gængse turiststeder. Her kan I besøge spændende templer, paladser og museer.

20 min kørsel nord for Denpasar ligger et af Balis kendte strandområder, Sanur. Sanur tilbyder barnevenlige strande, luksuriøse hoteller og resorts, ofte med smukke frodige haver, og ofte direkte ud til stranden.

Syd for Denpasar ligger Balis første og nok mest kendte strandområde, Kuta Beach. Her er altid liv og glade dage med masser af restauranter, barer, caféer og det ene flotte hotel efter det andet. Kuta-området udvides til stadighed og i dag er det især Seminyak området som er populært. Stranden ved Kuta er bred og vandet er i højsæsonen ofte lavt.

Strandene på Bali er fine, men kan dog ikke helt sammenlignes med strande i f.eks.Thailand. Sandet er på mange strande groft og vandet er visse steder ganske koldt.

Templer er allevegne på Bali og på den sydlige kyst er det især to templer, der tiltrækker sig opmærksomhed (og som I skal se på jeres ferie på Bali):

Klippetemplet Uluwatu som ligger syd for Kuta og Tanah Lot templet, der ligger på en klippeformation ude i havet nord for Kuta. Tanah Lot er et landemærke for Bali.

 

Ferie på Bali - det centrale Bali

På jeres ferie på Bali skal I naturligvis opleve det centrale Bali, som essentielt er øens kulturelle og kunstneriske hjerte. Her ligger Ubud, ofte omtalt som Balis kulturelle og kunstneriske hjerte. Med sine 30.000 indbyggere ligger Ubud med sin afslappede livsstil, smukt placeret blandt grønne rismarker, små bondegårde, stejle bjergsider, frodig regnskov og åndelige templer.

Et berømt tempel i nærheden af Ubud er Pura Gunung Kawi. Et tempel fra det 11. århundrede, der rummer gravsteder fra gamle balinesiske konger. Ligger smukt i bunden af en floddal. I tilknytning til dette tempel ligger templet Tirta Empul. Her vil I kunne se hinduerne bade i det hellige vand i templets bassiner.  Ubuds kunstneriske åre mærker man i byen, hvor der overalt er små butikker med lokalt håndværk.

Ubud er med sin romantiske beliggenhed også hjemsted for særdeles luksuriøse hoteller, der ligger helt unikt placeret i de, frodige grønne omgivelser

En halvanden times kørsel længere nordpå finder I Bratan søen med endnu et af Bali ikoniske landemærker, templet Pura Ulun Danu Beratan, der ligger smukt ved bredden af søen. Et must på Bali.

 

Bali ferie - den nordlige og østlige del

Balis nordlige og østlige del betegnes ofte som Balis mere autentiske del. På Balis østkyst ligger Amed, en kystlinie, der strækker sig gennem syv landsbyer. Dette er et af de mest populære dykke- og snorkelsteder på øen. Her finder I ikke blot masser af farvestrålende fisk men også et amerikansk skibsvrag fra den 2. verdenskrig. Det østlige Bali er ligeledes et fint område for vandreture. Her kan man bl.a. Balis højeste vulkan, Mt. Agung.

Det er i området ved den høje vulkan Mt. Agung at man også finder det største og helligste tempel på Bali, Besakih templet, der ofte betegnes som The Mother Tempel. Templet er mere end 1.000 år gammelt og ligger i 1.000 meters højde på Mt. Agung bjergside. Det bør man se.

På det nordlige Bali finder du Balis tidligere hovedstad, Singaraja og Lovina med sine rolige kystlandsbyer, sorte sandstrande og smukke koralrev. Her kan I komme ud med fiskerbådene om morgenen og spotte delfiner. Rejser man til Lovina kan man tage turen til Balis største månekloster, Brahma Vihara Avama og buddhisttemplet Banjar.

 

Hvornår er det sæson for rejser til Bali?

På Bali ligger gennemsnitstemperaturen mellem 24 og 28 grader hele året. Den bedste tid på året for rejser til Bali er mellem april og oktober. Regntiden på øen ligger fra december til februar, men som altid i troperne er der ikke tale om vedvarende regn, men korte, heftige regn- og tordenbyger, hvorefter det klarer op igen

Generelt skal det nævnes at regntiden ofte kan være et udmærket tidspunkt at rejse til Bali og Østen på. Der vil være masser af sol og naturen vil være grøn og frodig. Ofte vil det være havet som er anderledes og ikke altid til at bade i på grund af strømme mv. I tillæg vil der så være hyppigere byger end normalt. Kan man se bort fra det kan en rejse i regntiden være et alternativ til de store mængder af turister i højsæsonen.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie på Bali. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Indonesien her.

Fiskerbåde på Sanur - Rejser til Bali
Fiskerbåde på Sanur - Rejser til Bali
Rismarker - Rejser til Bali
Rismarker - Rejser til Bali
Balinesisk offergave - Rejser til Bali
Balinesisk offergave - Rejser til Bali
Bali byder på en farverig kultur- Rejser til Bali
Bali byder på en farverig kultur- Rejser til Bali
Templet Tanah Lot nord for Kuta - Rejser til Bali
Templet Tanah Lot nord for Kuta - Rejser til Bali
Puru Gunung Kawi - Rejser til Bali
Puru Gunung Kawi - Rejser til Bali
Templet Paru Ulun Danu Beratan - Rejser til Bali
Templet Paru Ulun Danu Beratan - Rejser til Bali
Aber der studerer en figur - Rejser til Bali
Aber der studerer en figur - Rejser til Bali
Tempel i Ubud - Rejser til Bali
Tempel i Ubud - Rejser til Bali
Nyd stranden i Sanur - Rejser til Bali
Nyd stranden i Sanur - Rejser til Bali
Balinesisk kvinde midt i rismarken - Rejser til Bali
Balinesisk kvinde midt i rismarken - Rejser til Bali

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Nusa Dua Beach Resort & Spa, Bali

  Nusa Dua Beach Hotel & Spa ligger på den lille halvø ved Balis sydøstlige hjørne, blot 15 min. kørsel fra Balis internationale lufthavn. Hotellet ligger...

  Læs mere
 • Alaya Resort

  Alaya Resort er et lækkert og stilfuldt hotel. Alaya er kendt for stor gæstfrihed og et højt serviceniveau. Hotellet emmer af ro og afslapning, og er samtidi...

  Læs mere
 • Aston Beach Resort

  Aston Sunset Beach Resort er en skøn oase direkte ved en skøn sandstrand. Hotellet er kendetegnet høj komfort, god betjening og afslappet stemning. Ud over e...

  Læs mere
 • Alila Manggis

  Alila Manggis er et charmerende og stemningsfuldt hotel som ligger direkte ved havet.  Bag hotellet ligger de smukke, frodige, grønne bjerge. Østbali er smuk...

  Læs mere
 • Segara Village, Bali

  Segara Village er et meget chamerende hotel, som arkitektonisk har en balinesisk landsby som model. Her finder i et resort, der er bygget op omkring små bygn...

  Læs mere
 • Taksu Sanur, Bali

  Taksu Sanur er et rigtig godt og hyggeligt hotel med en 'hjemlig' atmosfære. Her får I gode, rummelige værelser med al moderne komfort og et hotel med masser...

  Læs mere
 • Ubud Wana Resort

  Ubud Wana Resort er et rigtigt hyggeligt hotel med 73 værelser, hvoraf 68 er almindelige værelser i forskellige størrelser, 2 Honeymoon suiter og 3 familiesu...

  Læs mere
 • Mahamaya Gili Meno

  Fra det øjebilk i sætter fødderne i det hvide koralsand ved Mahamaya Resort på Gili Meno, bliver der taget godt hånd om jer for at sikre en så god oplevelse...

  Læs mere
 • Grand Whiz Hotel Nusa Dua

  Grand Whiz hotel nusa Dua ligger i det berømte og eksklusive område i Nusa Dua med masser af gode restauranter, barer, fine butikker og ikke mindst gode stra...

  Læs mere
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Indonesien

Få skræddersyet rejsen til Indonesien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Bali.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: