65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Fra det øjebilk i sætter fødderne i det hvide koralsand ved Mahamaya Resort på Gili Meno, bliver der taget godt hånd om jer for at sikre en så god oplevelse som muligt. Er man på udkig efter et roligt, afslappet, laid-back resort med direkte adgang til strand og vand så er Mahamaya det perfekte valg. En tropisk helle hvor traditioner og modernitet er smeltet sammen i en smuk symbiose.

Man kan let bare lade dagen gå ved at flyde i solsengene, tage en dukkert i poolen eller snorkle i det lune vand, men resortet tilbyder også forskellige aktiviteter som madkursus med resortets chef Hamza, havkajakker for de aktive eller måske en tur i fitness center.

Mahamaya er en resort med en forskel. Resortet har en stærk eco-filosofi og er dybt dedikeret i bæredygtighed og miljørigtighed; noget, som gør resortet ret unikt på øen. Så man kan med god samvittighed bo her, vel vidende, at man efterlader øen, som da man ankom.

Pool View Suites

I indkvarteres i Pool View Suites, som er få skridt fra hotellets ferskvandspool. Fra suiten er der udsigt til poolen og soldækket. Værelset har sin egen ugenerte terrasse. Alle værelser er indrettede i et chic, moderne design med eget badeværelse med bruser. Værelset har egen sikkerhedsboks og I har gratis drikkevand på værelset. King Size seng eller to Twin size senge. 

Restauranten

Restauranter er hjertet af hotellet, og herfra er der en fantastisk udsigt til stranden og havet. Her finder I et åbent køkken hvor chef Hamza tryller eksotiske retter frem. 
Køkkenet er hovedsagelig baseret på lokale og organiske råvarer. Stilen er asiatisk fusion med en twist. Nyd en romantisk middag på stranden.

Barer

Tag en pause fra den stikkende tropesol og nyd en drink i hotellets barer. Enten ved strandbaren eller 'swim-up' baren ved poolen. Stort udvalg af forskellige drikkevarer, smoothies, juicer m.m.
Åbningstider: Beach Bar (Hele dagen) fra kl. 07:00 – 22:00 / Pool Bar fra kl. 10:00 – 18:00

Bæredygtighed

Resortet er stærkt involveret og engageret i bæredygtighed og miljørigtige programmer. For at minimere påvirkningen af øens begrænsede ressourcer, har Mahamaya investeret en del i forskellige bioteknologier, der kan sikre forsyningen af frisk drikkevand. Mahamaya tilskynder deres gæster til at være sparsomme med brugen af vand, og med hyppigheden af vask af håndklæder mv. Alt dette for at sænke og minimere CO2 udslippet. Selve designet af værelser og hotel har til hensigt at maksimere luftcirkulationen for at minimere brugen af A/C.  Der er IKKE TV på værelserne undt. i familiesuiterne for at minimere påvirkningen af øens ressourcer af elektricitet. Der er lav tolerance overfor plastik og der sælges IKKE vand i plastikflasker på hotellet.

Resortet er meget engageret i at bevare lokale traditioner og generelt i at støtte op om det lokale samfund mht. beskæftigelse og uddannelse. Råvarer til brug for resortets køkken mv. købes lokalt på øen for at støtte lokalt landbrug.

Gili Meno er en lille ø med begrænsede ressourcer så mangel på diverse goder, elektricitet  m.m. kan ske i begrænsede perioder.

Gili Meno

Mahamaya ligger ved Turtle Point på Gili Menos vestlige side. Gili Meno er den næststørste, men nok også den smukkeste af de tre Gili øer. Gili betyder 'lille' og Meno betyder 'i midten'. Gili Meno går for at være den mest idylliske og den roligste af de tre Gili øer.

Med øens beskaffenhed som en naturlig koralø, er Gili Meno helt ideel for at snorkle og opleve livet under havoverfladen. Hvis I er rigtig heldige kommer der måske en havskildpadde svømmende forbi. Gili Meno er en lille bid af paradis med krystalklart, turkis vand og uberørte hvide sandstrande.

I kan gå rundt om øen på bare en time eller måske tage cyklen som alternativ. 

Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Indonesien

Få skræddersyet rejsen til Indonesien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Bali.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: