Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om campen

2,5 times køretur syd for Sydney ligger Paperbark Camp, tæt på det klare vand og de kridhvide strande i Jervis Bay. Lukuscampen tilbyder en unik blanding af god mad og vin, overnatning i hyggelige telte og fredfyldte omgivelser. Paperbark Camp er den perfekte base for naturelskere. Dette er camping for voksne!  

Utallige naturskatte
Jervis Bay er en del af regionen Shoalhaven, som er fuld af naturskatte. Alligevel er det kystområdet som kan siges at være områdets glitrende juvel. Her er det hele tre naturparker som tilsammen skaber utallige kilometer med turstier, afskærmede strander og hjemsted for fascinerende skabninger, både i vandet og på land:

  • Booderee National Park
  • Jervis Bay National Park
  • Jervis Bay Marine Park

Paperbark Camp ligger 4 km fra den lille ferieby Huskisson. Bugten strækker sig 16 km fra nord til syd og 10 km fra øst til vest. At komme rundt med bil er derfor lettest, men andre alternativer er toget fra Sydney til Bomaderry, og herfra at bestille transfer fra togstationen til campen. Det er også muligt at leje cykler og kanoer på Paperbark Camp.

Mødestedet på campen er Gunyah Restaurant, beliggende i trætoppene. Her kan I nyde gode måltider og smukke solnedgange.

Luksustelte midt i naturen
Campen har i alt 12 telte, hvor I kan nyde havbrisen helt for jer selv. Alle teltene har terrasse med udendørsmøbler, polerede trægulve, afskærmning fra insekter, soldrevet belysning, kvalitetssengetøj og meget mere.

Teltene har desuden et privat «open-air» bad, så du kan kigge efter farverige fugle og livlige kænguruer, mens du nyder et dejlig varmt brusebad.

For at få den helt unikke oplevelse, kan du unde dig selv at bo i Deluxe- eller King Deluxe-telt med badekar og udendørsbad samt en moderne indretning.

Da Paperbark Camp har en bæredygtig filosofi, er hytterne ikke udstyret med aircondition, TV, minibar eller strømstik. Du kan få strøm og trådløst internet i restauranten.

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: