65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Tasmanien

Den fantastiske ø Tasmanien er australiernes egen favorit, når det gælder feriedestination i Australien, og det er den, fordi Tasmanien byder på det hele; varieret, skøn natur, et imponerende udpluk af Australiens fascinerende dyrebestande, luksusstrande, fabelagtige dykkermuligheder, vinmarker, gourmetoplevelser samt afslappende og charmerende byliv.

Tasmanien er drømmeferieøen, som trods sit enorme udbud af oplevelser ikke er større end, at sagtens kan nå omkring og få en smagsprøve på det hele. Er I til friluftaktiviteter findes der også et væld af muligheder for dette. Her kan I for eksempel tage på bushwalk, cykle, river rafte, surfe eller sejle i kajak – alt sammen i blændende smukke naturomgivelser. I kan også dykke ned i Australiens historie med et besøg ved nogle af de mest velbevarede af kolonitidens bygninger, som også er at finde her på øen.

 

Hobart

Honningfarvede bygninger. Gæstfri og indbydende stemning. Smalle gader og hyggelige pubber. Historiske bygningsværker og politisk højsæde. På en rejse til Hobart kommer I vidt omkring, selv om byens centrum har alt i gåafstand. Hobart på Tasmanien byder på alt fra samfundets laveste straffefanger til dem, der i dag sidder på magtens tinder. Den tasmanske hovedstad er med sin barske historie blødt op af en yderst charmerende stemning uden tvivl et stop værd på jeres rejse.

 

Hvaler og royale rødder

Hobart er, næst efter Sydney, Australiens ældste by og hjemsted for den berømte tasmanske djævel. De senere år er Hobart, hos danskerne, nok mest kendt som byen, hvor kronprinsesse Mary kommer fra, og følger I i de royale fodspor, så har den gamle by rigtig meget at byde på. Bymidten er ikke større, end I kan gå rundt og nyde stemningen og beundre de mange honningfarvede bygninger fra 1930'erne, hvor Hobart var en vigtig hvalfangerby.

 

Fortab jer i historien

Bag havnen ligger den gamle bydel, Battery Point, og fæstning, hvor I finder nogle af byens ældste bygninger, som blev bygget af straffefanger. Fortab jer i historiens vingesus mellem de gamle huse og i de smalle gader. Tag en pause, når benene trænger, på en af de mange hyggelige pubber.

 

Australsk politik

Når det tasmanske parlament er samlet, er det muligt at få en guidet rundtur i parlamentsbygningen, der er en af Hobarts ældste bygninger. Benyt jer endelig af den unikke mulighed for et kort indblik i det australske politiske univers.

 

Her skal I spise:

Salamanca Place: Et af de gamle pakhuse på havnen er ombygget til restaurant, og her får I stemning for alle pengene.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Tasmanien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her. 

Udsigt fra Mount Wellington Peak til Hobart, Tasmanien
Udsigt fra Mount Wellington Peak til Hobart, Tasmanien
Den tasmanske djævel
Den tasmanske djævel
Vindmølle i Launceston på Tasmanien
Vindmølle i Launceston på Tasmanien
Tasmanien
Tasmanien
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: