65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kenya kysten

Kenyas kyst er kendetegnet ved lange, hvide sandstrande langs Det Indiske Ocean, nærmest helt fra grænsen til Tanzania i syd og til Lamu og Manda i nord. Her er et af verdens længste koralrev, laguner og lækkert, azurblåt vand.

Mombasa og omegn byder på fremragende badeferie med et hav af dejlige steder, hvor selve byen har en herlig eksotisk, men også til tider forvirret atmosfære, der absolut også er et besøg værd.

De fleste besøger Mombasa, og i særdeleshed Diani Beach kysten, godt 30 km syd for Mombasa for at forkæle sig selv. Med god grund for her er vitterligt brede, hvide sandstrande med blidt vajende kokospalmer i den lune trade-wind – indbegrebet af Bountyland og et rigtigt afstressende ferieparadis.

En daseferie her er den helt perfekte afslutning på en bevidsthedsudvidende safari eller et Kilimanjaro eller Mount Kenya trek. Man kan slappe af på strandene dagen lang, men desuden er der meget fine koralrev, hvor man kan snorkle og betragte Østafrika under vandet med et lige så myldrende liv som på savannerne!

 

Mombasa

Selve Mombasa er en travl havneby – Østafrikas største - med godt en halv million indbyggere. I den lune tropeatmosfære er tempoet mere adstadigt end i Nairobi og de indiske/arabiske indslag større. Fort Jesus er byens gamle fæstning, hvis mure er byggede på en måde, der gør den næsten umulig at angribe. Den blev opført af portugiserne i 1593.

 

Strandområderne


Diani Beach

Diani Beach ligger syd for Mombasa og frister med kilometerlange kridhvide sandstrande. Hotellerne her findes i alle prisklasser og størrelser, men de bedste af dem kan måle sig med de bedste hoteller og resorts i verden.
Diani Beach byder på ubetinget de bedste strande og er vort foretrukne område.

Kilifi området

Kilifi-området ligger ca. 70 km nord for Mombasa og byder på et begrænset antal hoteller, hvor kun nogle af disse har god standard. Af samme årsag er her noget færre turister end ved Diani Beach, hvilket for nogle er en fordel.

Malindi / Watamu

Længere nordpå kommer man til Malindi/Watamu området, der byder på en mere afslappet stemning og på et par ganske fremragende hoteller. Et godt alternativ for de, der ønsker lidt mere fred og ro.

Lamu

Øen Lamu ligger længst mod nord og byder igen på endnu færre turister og ugenerthed. Et godt valg til det totale afstresning, og stadig mulighed for førsteklasses indkvartering.

Er man mere til fest og farver bør man vælge Mombasa området eller i mindre omfang de sydlige strande.

Er man til mere fred og ro vil de nordlige strande, eller Chale Island langt mod syd, være det rigtige valg.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie ved Kenya kysten. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Kenya
Læs mere om alle vores Afrika rejser

Badeferie ved Kenya kysten
Badeferie ved Kenya kysten
Badeferie ved Kenya kysten
Badeferie ved Kenya kysten

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Leopard Beach Resort

  Tag på en pragtfuld badeferie ved Kenya-kysten og Det Indiske Ocean og bliv indkvarteret på det dejlige Leopard Beach Resort & Spa. Resortet ligger med f...

  Læs mere
 • Pinewood Beach Resort & Spa

  Tag på en pragtfuld badeferie ved Kenya-kysten og Det Indiske Ocean og bliv indkvarteret på det charmerende og skønne Pinewood Beach Resort & Spa. Resort...

  Læs mere
 • The Sands at Chale Island

  The Sands at Chale Island er en magisk fusion af natur og komfort med elegance og romantik. Det er simpelthen indbegrebet af det tropiske ø-paradis med sin k...

  Læs mere
 • The Sands at Nomads

  The Sands at Nomad har en førsteklasses beliggenhed direkte ud til den skønne 25 km. lange, hvide sandstrand ved Diani Beach, omgivet af grøn, frodig vegetat...

  Læs mere
 • Southern Palms Beach Resort

  Et dejligt, familievenligt, resort ved kystens bedste strandområde, Diani Beach. Southern Palm Beach Resort ligger direkte ned til det fantastiske Indiske Oc...

  Læs mere
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: