Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Leopard Beach Resort

Tag på en pragtfuld badeferie ved Kenya-kysten og Det Indiske Ocean og bliv indkvarteret på det dejlige Leopard Beach Resort & Spa. Resortet ligger med fin placering ved en af verdens absolut bedste strande, Diani Beach syd for Mombasa.

Leopard Beach Resort er en af Kenyas dejlige strand- og baderesorts, og formår år efter år at yde en høj grad af service og opmærksomhed overfor gæsterne, som gør hotellet til en favorit blandt mange, der vender tilbage år efter år.

Resortet har i alt 198 værelser i forskellige kategorier, anlagt i en kæmpestor, fortryllende smuk tropisk have med en kæmpestor swimmingpool. Hvert værelse er delikat indrettet med badeværelse en-suite med brus og toilet, og i øvrigt med alle moderne faciliteter. De 10 Chui Class Cottages byder på fantastiske udsigt direkte til Det Indiske Ocean! Vil man derfor virkelig forkæle sig selv, er et ophold i disse hytter helt oplagt. Der er også meget store og moderne lejligheder som vil være et godt valg til familier eller gæster som ønsker højere standard med enten egen pool eller udsigt til skoven.

Tag også en svømmetur i den store pool, der ligger på hotellet. Her er der både plads til at svømme, spille bold og bare slappe af. Og hvis man hellere vil på stranden, er den lækreste sandstrand blot nogle skridt væk fra poolen.

De fleste af vores kunder har halvpension inkluderet og alle måltider indtages normalt i hovedrestauranten. Ønsker man at spise i en af de øvrige restauranter vil der være ekstra betaling.

Kvaliteten er fin på alle niveauer - også på madsiden - og især glimrer den lækre Chui-Grill, som har vundet mange priser. Morgenmaden består af en lækker stor buffet med tropiske frugter, morgenmadsprodukter og diverse varme muligheder. Antallet af restauranter der er åbne afhænger af belægningen på hotellet. I mindre travle perioder kan der derfor være restauranter som er lukkede.

Læs mere om Kenya-kysten. 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: