Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om resortet

The Sands at Chale Island er en magisk fusion af natur og komfort med elegance og romantik. Det er simpelthen indbegrebet af det tropiske ø-paradis med sin kridhvide sandstrand omkranset af koralrev og en saltvandssø omgivet af mangrove skov, som klæder det meste af øen.

Øen er fuld af frodig flora og fauna af såvel endemisk karakter som af anden tropisk herkomst, og som skaber grobund for masser af dyreliv. Kombineret med hjertevarmen og den høje personlige service på The Sands Resortet, er gæster her garanteret en mindeværdig ferie.

The Sands at Chale Island ligger i et 60.000 m2 stort naturreservat, hvor der er direkte adgang til privat strand. 

The Sands at Chale Island har i alt 6 former for indkvartering, som tilgodeser forskelle i smag og behov, og som alle lever op til mottoet om at bygningerne skal udstråle elegance, men ikke overdreven luksus, og skal falde ind i naturomgivelserne og reflektere den traditionelle arkitektur. Det må siges at være lykkedes! Alle værelser har aircondition, vifte, balkon eller terrasse.

Der findes gratis wi-fi på hotellet. Derudover findes der hele 3 pools, så der er rig mulighed for at slappe af på dette skønne resort. Mod betaling er det også muligt at få massage. 

The Sands at Chale Island tilbyder også et væld af aktiviteter (mod betaling) såsom snorkelture, leje af  snorkeludstyr, kajak, glasbundsbåd og dybhavsfiskeri. Det er gratis at tage med på en rundtur på øen (ved lavvande), spille beach volleyball samt at benytte fitnesscenteret.

Læs mere om Kenya-kysten. 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: