65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Pinewood Beach Resort & Spa

Tag på en pragtfuld badeferie ved Kenya-kysten og Det Indiske Ocean og bliv indkvarteret på det charmerende og skønne Pinewood Beach Resort & Spa.
Resortet ligger indhyllet i palmer ved en af verdens absolut bedste strande, Diani Beach syd for Mombasa.

Pinewood Beach Resort & Spa er en af Kenyas dejlige strand- og baderesorts, og formår år efter år at yde en høj grad af personlig service og opmærksomhed overfor gæsterne. med kun 59 værelser i alt er der en rolig og afslappet stemning. Man føler sig altid velkommen på Pinewood

Resortet er skabt som et charmerende boutique hotel, anlagt i en skøn tropisk have med frodige områder og smukke palmer der indhyller hotellet.
Hvert værelse er hyggeligt indrettet med badeværelse en-suite med brus og toilet, og i øvrigt med alle moderne faciliteter. Alle værelser har enten balkon eller terasse og naturligvis med wi-fi, minibar (mod betaling) og safe boks.

Tag også en svømmetur i den store pool, der ligger på hotellet. Her er der både plads til at svømme, spille bold og bare slappe af. Og hvis man hellere vil på stranden, er den lækreste sandstrand blot nogle skridt væk fra poolen.

De fleste af vores kunder har halvpension inkluderet og alle måltider indtages normalt i "Bahari" hovedrestauranten - halvpension inkluderer i øvrigt også eftermiddags the ved poolen.

Det er muligt at opgradere til All Inclusive, dette betyder at man oveni i halvpension også har frokost (a la carte) på "Tamu Grill" eller "Jahazi Bistro" af drikkevarer er lokal øl, soft drinks, husets vin samt husets coctails også inkluderet i All Inclusive.

Det er muligt at spille tennis og sqash samt holde formen vedlige i fitness centeret.
Vil man forkæle sig selv så findes der en meget hyggelig Spa afdeling på hotellet - her det muligt at få mange forskellige slags behandlinger, massager, pedicure, manicure mm.

Læs mere om Kenya-kysten. 

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: